Stars

Adriana Ćaleta-Car objavila fotografije s proslave krštenja sinčića Maura

  • Naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana krstili su sina Maura
  • Supružnici su krstili sina u Dujinom rodnom kraju, Šibeniku
  • Adriana Ćaleta-Car podijelila je fotografije s obiteljske proslave, a pokazala je i elegantnu modnu kombinaciju

U obitelji Ćaleta-Car ponovno su imali razloga za sreću. Naš nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana krstili su svog sina Maura. Fotografije velikog dana najprije je podijelila dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono, bliska prijateljica Adriane Ćalete-Car, a sada je i sama Adriana podijelila s pratiteljima fotografije s obiteljske proslave.

Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car podijelila je preslatku fotografiju sinčića Maura Rubrika Life&style Life&style

Supružnici Ćaleta-Car krstili su sina u Dujinom rodnom kraju, u jednoj od šibenskih crkava, a proslava se održala u hotelu u obližnjim Vodicama. Pravnica je objavila fotografije s krštenja sina Maura, pokazala je i modnu kombinaciju s odijelom usklađenu sa suprugovim outfitom. "Zajedno ćemo čuvati bjelinu tvoje košuljice. 09.01.2022.", napisala je Adriana u opisu fotografije na kojoj pozira sa petomjesečnim Maurom u naručju i suprugom.  

U obitelj 15 domaćih zvijezda 2021. stigla je prinova, godinu će pamtiti po lijepome!

"Predivni ste i čestitke od srca!", "Preslatki", "Predivni", "Mali anđeo", "Pravi ste tim", odmah su mnogi komentirali fotografije. Adriana je sakrila lice svog sinčića koji je nosio bijeli kombinezon, a supružnici su se modno uskladili. Adriana je bež odijelo uskladila sa suprugovom kombinacijom. Na odijelu su se isticali veliki džepovi pričvršćeni zlatnim kukicama, a ispod je nosila srebrnu, šljokičastu majicu. Duje je odabrao sako slične nijanse kao Adrianino odijelo te je nosio crne hlače i bijelu košulju.

 | Autor: Screenshot Instagram@tomazkavcic Screenshot Instagram@tomazkavcic

Vjenčanje Adriane Đurđević i Duje Ćaleta-Cara Možda vas zanima Kakvi bajkoviti prizori! Adriana Đurđević pokazala prekrasne fotografije tajnog vjenčanja u Dubrovniku Rubrika Stars Stars

Lijepa pravnica se na svome Instagram storiju pohvalila i tortama svog sinčića koje su bile plavobijele boje ukrašene smeđim medvjedićima. Mauro je prvo dijete Adriane i Duje Ćalete-Cara. Vjenčali su se krajem svibnja prošle godine u Dubrovniku u krugu najuže obitelji i prijatelja, a tri mjeseca kasnije Adriana je u Francuskoj rodila sinčića Maura.

Photo: Instagram@kierabreaugh

Komentari 0