Stars

Adele nikad dosad nije pokazala neku od svojih kuća, ali sad imaš priliku zaviriti u njezin dom

  • Adele je konačno otvorila vrata svoje vile u Los Angelesu vrijednu 9.5 milijuna dolara i pokazala svoj "engleski vrt"
  • Proslavljena pjevačica (33) je za Vogue voditelju Joeu Sabiju pokazala svoj zapanjujući dom u Hollywoodu, za koji je priznala da je pokušala učiniti da se u njemu "osjeća kao u maloj engleskoj vikendici"
  • Nakon što se vratila u središte pozornosti s izdanjem "Easy on Me" – njezinog prvog singla nakon pet godina – Adele je sudjelovala u Vogueovom slavnom videu "73 pitanja"

S novim singlom, dugo očekivanim albumom i dvije naslovnice Voguea u jednom mjesecu, nema sumnje da je 2021. postala godina za Adele. Dakle, očito je bilo samo pitanje vremena kada će napokon pokazati svoj dom. A to je učinila u jednom od Vogueovih slavnih videa "73 pitanja". Rođena Londončanka se posljednjih tjedana vratila u središte pozornosti nakon što je objavila album, a njezina povratnička pjesma, Easy On Me, na putu je da drugi tjedan zauzima prvo mjesto na glazbenim ljestvicama.

 | Autor: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube

Osim što je podijelila zanimljive osobne sitnice, modne savjete i jednu od svojih vrhunskih tajni ljepote (taj prepoznatljivi tekući tuš za oči? Pat McGrath, naravno), Adele nas je sve počastila sudjelujući u Vogueovom kvizu u svojoj kući na Beverly Hillsu, dajući obožavateljima poslasticu mini kućnog obilaska uz zabavna pitanja i odgovore. Prekrasna kuća, koju je kupila 2016. za 9,5 milijuna dolara, nalazi se na 17.000 četvornih metara imanja, i iako se nalazi u jednom od najekskluzivnijih naselja u okrugu Los Angelesa, ima ugođaj "engleske vikendice na selu" s francuskim vratima i bujnim dvorištem punim zelenila. 

 | Autor: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube

 | Autor: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube

Izuvši cipele u hodniku, počinje odgovarati na pitanja dok odlazi u kuhinju, gdje također počinje raspakirati svoje smeđe vrećice s namirnicama. Prostrana kuhinja, zajedno s tirkiznim ormarićima, uključuje veliki mramorni otok. On dijeli kuhinju od blagovaonice koja je obložena policama za knjige i nekoliko setova dvostrukih vrata koja vode u vrt i propuštaju puno svjetla.

Možda vas zanima Adelin vizažist otkriva trik zbog kojeg su joj oči uvijek tako lijepo našminkane Rubrika Beauty Beauty

 | Autor: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube

 | Autor: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube

Ormari su luksuzno završeni zlatnim ručkama, dok se na šanku za doručak mogu vidjeti drvene stolice. Staklena vrata vode u hodnik, koji ima kremaste zidove ukrašene slikama, te stol i stolice ispred stepenica, s bijelim ogradama i šarenim tepihom.

Znaš li zašto nas Adeline emotivne pjesme tjeraju na plač? Nema nikakve veze s tekstovima

 | Autor: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube

Obilazak nas vodi kroz dnevni boravak, u kojem se nalaze sofe, police za knjige i kamin, a zatim izvan imanja, upotpunjen obiljem zelenila. Kuhinja također vodi u ukusno uređenu dnevnu sobu i dnevni boravak s otvorenim kaminom i prostranim, udobnim kaučem.

Adele je otvorila dušu Oprah Winfrey Možda vas zanima Adele otvorila dušu kod Oprah: "Moje tijelo je objektivizirano tijekom cijele moje karijere" Rubrika Stars Stars

 | Autor: Screenshot/Youtube Screenshot/Youtube

Pokazujući Joeu svoju imovinu, pjevačica kaže: "Pokušavam učiniti da se ovdje osjećam kao u maloj engleskoj vikendici."  Adele je također počastila pogledom na ogroman vanjski bazen i igralište za njezina sina Angela.

Photo: Instagram@nikki.jabs

Komentari 0