Beauty

Adelin vizažist otkriva trik zbog kojeg su joj oči uvijek tako lijepo našminkane

  • Adelin vizažist otkrio je koja je tajnu njezinog "otvorenog" pogleda i sitnice koja upotpunjuje izgled
  • Premda bi pomislila kako je riječ o njezinom savršeno izvučenom tušu za oči, ne, ne radi se o tome
  • Ovaj detalj možda i ti izostaviš prilikom šminkanja očiju, a za izvesti ga treba samo dvije sekunde

Malo umjetnika možemo prepoznati po njihovom "zaštitnom znaku" kada je riječ o beautyju. Tu je svakako bio debeli eyeliner Amy Winehouse, Arijanin konjski rep i Cherina crna kosa do struka. Ali ako bismo trebali naći look koji je jednako kultan kao Adele, to je njezina oštra linija tuša za oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Retro linija iz 60-ih i koketne trepavice su izgled koji je zvijezda učinila svojim zaštitnim znakom još za vrijeme debija 2007. i albumom "19". Sad, 14 godina kasnije pjesma s Adelinog povratničkog albuma, "30", nakon šest godina pauze, već broji milijune pregleda. Njezin zaštitni znak, savršena linija tuša do danas je bila tema mnogih magazina, a svi se pitaju u čemu je tajna njezine besprijekorne šminke, posebice očiju. 

Možda vas zanima Adele je i službeno pokazala svog dečka ljepotana, pogledaj kakve je fotografije objavila Rubrika Stars Stars

Uz epski Instagram Live koji je uključivao razgovor čak i o tome s koliko je ljudi spavala (na što naravno, nije odgovorila), aktivnosti za vrijeme lockdowna i omiljenu hranu, Adele je u posljednje vrijeme imala neke ozbiljne make up lookove. Višestruka dobitnica Grammyja izašla je i na naslovnici Voguea, pozdravivši svoj novi album.  Adele je bila toliko oduševljena radom svoje glam ekipe, da je uzviknula u objavi na Instagramu: "Za glam, garderobu, ekipu i sve u britanskom Vogueu ..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Adele pokazala svoju vitku liniju u minici, svi su oduševljeni njezinim istreniranim nogama!

Naravno, tuš za oči glavna je značajka svakog njezinog makeup looka. No, dok njezin tuš privlači pozornost (s pravom, ipak je to remek-djelo), postoji detalj šminke za oči koji se često zanemaruje, iako je vjerojatno ključ za povezivanje svega.

Kada nosi sjenilo, Adelein vizažist, obično njezin omiljeni Anthony H. Nguyen - nanijeti će joj sjenilo ispod oka, idući ravno uz njezinu donju liniju trepavica. Mnogi od nas se često fokusiraju na stavljanje i blendanje sjenila na kapcima, pa često zaborave nanijeti ga ispod oka. A upravo to je ključni trik koji otvara Adelin pogled.

Jedna Adelina pjesma svojevremeno je bila zabranjena na brojnim radio postajama Možda vas zanima 10 glazbenih hitova koji su bili zabranjivani ili cenzurirani, a među njima i Adelina pjesma! Rubrika Life&style Life&style

"Stavljanje sjenila na područje donjeg kapka, pomaže u stvaranju uravnoteženijeg izgleda", objašnjava Dominic Skinner, globalni vizažist u MAC Cosmeticsu. "Ova meka mješavina sjene ispod oka pomaže istaknuti bjeloočnice i stvara suptilnu definiciju. To je pametan način definiranja očiju bez ičega teškog i oštrog."Dakle, sljedeći put kad budeš stavljala sjenilo, pobrini se da zgrabiš pahuljasti kist i provucit ga duž donje linije oka. Traje dvije sekunde i čini veliku razliku.

Photo: Instagram@parishilton

Komentari 0