Stars

Adele je pokazala svoju novu liniju nakon što je izgubila 45 kilograma, transformacija je nevjerojatna!

  • Pjevačica Adele na Instagramu je objavila zahvalu svima koji su joj čestitali 32. rođendan
  • Sve je najviše iznenadila njezina nova linija na kojoj je radila proteklih mjeseci
  • Naime, pjevačica je doživjela pravu transformaciju nakon što je izgubila čak 45 kilograma

Slavna britanska pjevačica Adele osvojila je prije 12 godina svijet svojim veličanstvenim glasom. Iz tog perioda mnogi je se sjećaju kao djevojke krupnije figure, no posljednjih mjeseci prošla je kroz veliku transformaciju. Krajem prošle godine, nakon tri godine braka, razvela se od Simona Koneckog s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela, a mediji su se raspisali o njezinom gubitku kilograma.

Prvo je svoj novi izgled pokazala je u listopadu 2019. godine na rođendanskoj zabavi kolege pjevača Drakea, kada se pojavila u baršunastoj pripijenoj haljini. Mnogi su se tada zabrinuli za njezino zdravlje, no Adele je vrlo brzo otkrila da je riječ o dijeti. Tada su se svi složili kako pjevačica izgleda bolje no ikad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Možda vas zanima Nakon rastave braka Adele tugu liječi vježbanjem i izgleda bolje nego ikad! Rubrika Stars Stars

No, njezina posljednja objava potpuno je iznenadila obožavatelje. Na svom Instagramu je objavila sliku i poruku zahvale povodom svog 32. rođendana koji je proslavila 5. svibnja. Napisala je: ''Hvala vam za rođendansku ljubav. Nadam se da ste na sigurnom u ovo ludo vrijeme. Htjela bih zahvaliti svima onima koji riskiraju svoje živote kako bi nas spasili. Stvarno ste anđeli'', te je stavila svoju sliku u crnoj mini haljini. Brojni pratitelji i slavni prijatelji oduševljeni su njezinim novim izgledom te su u komentarima bili puni komplimenata, a najviše ih je oduševio njezin uzak struk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Uz plan prehrane i tjelovježbu izgubila je 45 kilograma, a u transformaciji su joj pomogli treneri Joe Wicks i Dalton Wong. Pjevačica je počela vježbati pilates, no odrađivale je i vježbe u teretani. Prije se i sama Adele znala našaliti kad je riječ o njezinoj kilaži, ali je i priznala kako je zbog prekomjerne težine i plakala. Izgleda da je danas sretnija nego ikad prije te zaista uživa u svom novom tijelu i komplimentima koji stižu sa svih strana. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0