Stars 06. veljače 2020.

Na posljednjoj fotografiji Kirka Douglasa slavni glumac je uživao u društvu četiri generacije svoje obitelji

Instagram/Getty.
  • Holivudska ikona umrla je u srijedu u svom domu u Los Angelesu u 104. godini
  • Od njega su se na društvenim mrežama oprostili članovi njegove uže obitelji ali i brojni slavni i poznati 
  • Na Instagram profilu posljednju fotografiju slavnog glumca objavio je njegov unuk Cameron Douglas

Svijet se oprašta od jedog od zadnjih glumačkih zvijezda koji je predstavljao zlatno doba Hollywooda, Kirka Douglasa, koji je u 104. godini preminuo u srijedu u svom domu u Los Angelesu. Ocu, djedu, šogoru, prijatelju, uzoru i legendi - mnogi ostavljaju dirljive poruke na društvenim mrežama, a na ovoj platformi može i vidjeti i posljednja fotografija zvijezde brojnih kultnih filmova. 

Možda vas zanima... Umro je slavni glumac Kirk Douglas u 104. godini, sin Michael oprostio se od oca emotivnom porukom Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Familyfirst ❤️💛💚

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Na posljednjoj fotografiji koja je snimljena u kolovozu prošle godine Kirk Douglas je u obiteljskom okruženju gdje su prisutna četiri naraštaja ove slavne obitelji. Zvijezda filma Spartak u društvu je svojih najmilijih, svoje supruge Anne (100), sinova Michaela (75), Joela (73) i Petera (64) uz ostale članove obitelji uključujući suprugu njegovog najstarijeg sina Michaela, Catherine Zetu-Jones (50). 

Njegov 40-godišnji unuk Cameron ovu fotografiju koja broji 14 članova slavne obitelji objavio je na Instagramu uz hashtag #Familyfirst. Cameron je sin Michaela Douglasa i Diandre Morell Douglas. 

Dirljive su i poruke s kojima se od svog oca oprostio i glumac Michael Douglas te njegova supruga, Catherine Zeta Jones.

Michael je između ostalog napisao je kako smatra da mu je otac proživio lijep život te da je za sobom ostavio bogatu filmsku ostavštinu. "Završit ću ovu poruku riječima koje sam mu rekao na posljednjem rođendanu i koje će za mene uvijek biti istinite: Tata, jako te volim i ponosan sam što sam tvoj sin", napisao je Michael. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with tremendous sadness that my brothers and I announce that Kirk Douglas left us today at the age of 103. To the world he was a legend, an actor from the golden age of movies who lived well into his golden years, a humanitarian whose commitment to justice and the causes he believed in set a standard for all of us to aspire to. But to me and my brothers Joel and Peter he was simply Dad, to Catherine, a wonderful father-in-law, to his grandchildren and great grandchild their loving grandfather, and to his wife Anne, a wonderful husband. Kirk's life was well lived, and he leaves a legacy in film that will endure for generations to come, and a history as a renowned philanthropist who worked to aid the public and bring peace to the planet. Let me end with the words I told him on his last birthday and which will always remain true. Dad- I love you so much and I am so proud to be your son. #KirkDouglas

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Glumcia Catherine Zeta Jones također se emotivnom porukom oprostila do Kirka Douglasa. ''Mom dragom Kirku, voljet ću te do kraja života. Već mi nedostaješ.....Lijepo spavaj'', napisala  je glumica na svome Instagram profilu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight...

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

anketa | Autor: miss7 miss7

Komentari 0