Stars

7 filmskih i TV scena za koje su ove poznate glumice požalile što su ih ikad snimile

  • Eksplicitne ili neobične scene koje često viđamo u serijama i filmovima, glumice koje ih moraju snimiti nerijetko dovode u neugodne situacije
  • Brojne poznate glumice tako bi voljele da radije nisu snimile scene u nekima od svojih najpoznatijih uloga
  • Iz raznih razloga glumice su prihvatile snimanje tih scena, no sad žale svaki put kad ih ponovno vide na ekranu

Glumačka karijera ponekad zna biti zahtjevna, a glumice su primorane pristati i na scene koje bi radije izbjegle. Većina ih žali za scenama koje su u filmovima i serijama snimile na početku karijere, no neke žale i za svojim nedavno snimljenim scenama.

U nastavku pogledaj kojih 7 glumica najviše žali za scenama snimljenim u nekim od njihovih najpoznatijih filmova u karijeri.

1. Kate Winslet — „Nacrtaj me kao jednu od tvojih francuskih djevojaka“ iz filma “Titanic” (1997)

Jedna od najpoznatijih scena u jednom od najuspješnijih filmova 90-ih je kad lik Kate Winslet, Rose, traži Jacka, lika kojeg je utjelovio Leonardo DiCaprio da ju naslika golu, izgovarajući slavnu rečenicu “Želim da me nacrtaš kao jednu od svojih francuskih djevojaka.”

Scena je postala jedna od naprepoznatljivijih iz filma, no Kate Winslet danas je se sjeća sa žaljenjem. U jednom intervjuu Kate je tako priznala: “Ne želim gledati. Do tad ću već biti za šankom… Voljela bih da nisam pokazala toliko kože, ali bila sam mlada i znala sam da imam neke stvari za dokazati.”

Koliko je ova scena poznata i prepoznatljiva u javnosti čak i nakon toliko godina od snimanja filma, sigurno doprinosi Kateinom nezadovoljstvu svaki put kad se ponovno prikazuje.

2. Margot Robbie — Scena s kadom bijelog mulja u filmu “Suicide Squad” (2016)

Film “Suicide Squad” ili “Odred otpisanih” u hrvatskom prijevodu od svojeg izlaska 2016. bio je na meti i stručnih kritika, ali i kritika publike. Čak je i glumačka ekipa imala kritička mišljenja o pojedinim dijelovima filma. 

Glumica Margot Robbie problem najviše vidi u sceni gdje je njen lik, Harley Quinn uronjena u bazen pun bijelog mulja. Margot je imala problema i sa svojim kostimom kojeg nosi u filmu jer se u njemu osjećala neugodno, no scena s muljem posebno ju je zasmetala.

O iskustvu snimanje te scene, Margot je rekla: “Taj mulj me gušio i nisam mogla disati, pokušala sam otvoriti oči, ali onda mi je samo sve ušlo u oči i sve što sam vidjela bilo je bijelo. Bilo je prestrašno.”

3. Emilia Clarke — gola scena iz šeste sezone serije „Igre prijestolja“ 

Uloga u HBO-ovoj hit seriji “Igra prijestolja” proslavila je Emiliju Clarke. U seriji je utjelovila lik Daenerys Targaryen. Od početka prikazivanja serije, Clarke je spomenula kako joj se nage scene koje je morala snimiti nimalo nisu sviđale.

No, jedna posebno joj je ostala u gorkom sjećanju. U šestoj sezoni serije, u četvrtoj epizodi pod nazivom “Book of the Stranger”, Emilia Clarke toliko je puta prikazana gola da kad je gledala tu epizodu sa svojim roditeljima (za što priznaje da je vjerojatno bila greška), njen otac upitao je “Zar opet?”

Emilia sad osjeća stid i žaljenje zbog snimljenih scena te ih zbog svega ne voli gledati ponovno.

4. Jennifer Lawrence — ljubavna scena iz filma “Putnici” (2016)

U filmu “Putnici” iz 2016., lik Jennifer Lawrence ima intimnu scenu s likom Chrisa Pratta. Da su okolnosti bile uobičajene, Jennifer bi to zasigurno odradila bez problema, ali ova scena posebno jako ju je zasmetala i požalila je što ju je snimila odmah nakon.

Lawrence je navodno bila jako nervozna u vezi snimanja ove scene. Ne radi okolnosti ili načina na koji će scena biti snimljena, već iz razloga što je Chris Pratt bio oženjen.

Jennifer Lawrence do tad još nikad nije poljubila ili snimila intimnu scenu s oženjenim glumcem. Zbog toga, Jennifer se osjećala izrazito nelagodno tijekom snimanja scene.

Mislila je da će se umiriti ako popije malo alkohola prije snimanja, no priznala je kako ju je taj postupak samo još više unervozio i dodao na njenoj anksioznosti.

Možda vas zanima 16 filmskih soundtrackova koji su postali slavniji nego filmovi za koje su rađeni - poslušaj ih Rubrika Life&style Life&style

5. Maria Schneider — scena seksualnog zlostavljanja iz filma „Posljednji Tango u Parizu” (1972)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @eric.bedrossian

Za glumicu Mariju Schneider, snimanje filma “Posljednji tango u Parizu” iz 1972., na kraju je bilo traumatizirajuće i ostavilo ju je bijesnom. U filmu, lik Marije Schneider napadnut je od strane drugog lika na brutalan način.

O toj sceni, Maria Schneider bila je obaviještena tek kratko prije snimanja i osjećala se prisiljenom da ju snimi. Priznala je kako se nakon snimanja osjećala poniženo i dehumanizirano.

7. Dakota Johnson — scene seksa iz filma „Pedeset nijansi sive“ (2015)

Iako joj je glavna uloga u filmovima iz trilogije “Pedeset nijansi sive”, uz glumca Jamiea Dornana, donijela svjetsku slavu, Dakota Johnson ipak žali što je snimila tako eksplicitne scene.

Priznaje kako joj je ta uloga otvorila mnoga vrata, no svakako joj nije najdraže što je snimila u svojoj karijeri. Također ne bi željela ni da joj ta uloga određuje sve sljedeće te da bude angažirana samo u filmovima slične tematike.

8. Emma Watson — scena ljubljenja Hermione i Rona iz drugog nastavka “Harry Potter i Darovi smrti“

Emmi Watson i Rupertu Grintu scena ljubljenja iz posljednjeg nastavku o najpoznatijem čarobnjaku Harryju Potteru nije se svidjela iz principa.

Njih dvoje praktički su odrasli zajedno kroz svoje uloge u filmovima o Harryju Potteru i njihova veza je bila bliska, ali samo na prijateljskoj razini. Navodno su bili poput brata i sestre te se nelagoda zbog ovakve scene prilikom snimanja svakako mogla osjetiti.

Rupert je o snimanju te scene komentirao: „Poznajem Emmu od kad je imala 9 godina i imali smo jako blisku povezanost, poput brata i sestre. Sve ovo činilo se nestvarno.“

Joker Možda vas zanima 10 ekstremnih dijeta koje su glumci morali odraditi kako bi se pripremili za ulogu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0