Stars

Genijalno! Pogledaj reklame u kojima su zvijezde poput Ryana Reynoldsa i Bena Afflecka počele glumačku karijeru

  • Ryan Reynolds duguje svoju karijeru Push Pops-u, a nije jedini koji je svoju karijeru započeo reklamama
  • Neki nagrađivani glumci poput Leonarda DiCapria započeli su karijeru reklamirajući žvakaće gume
  • Nesumljivo je kako su glumci već od djetinjstva pokazivali glumački talent, a neke njihove uloge u reklamama su nas i nasmijale

Kada su u pitanju neki od naših omiljenih glumaca, osjećamo se kao da smo odrasli s njima. Kao tinejdžeri vraćali smo se kući iz škole i zabavljali se uključivanjem televizora i gledanjem Disneyevih emisija i tinejdžerskim sapunicama ili smo plesali uz njihove glazbene spotove.

No, dok je naš prvi susret s Lindsay Lohan bio u filmu Zamka za roditelje, a Ryan Reynoldsa prvi put smo gledali u komedijama poput Van Wilder i Samo prijatelji, ove zvijezde i nekoliko drugih započele su karijeru mnogo prije toga. Za mnoge od njih sve je počelo ulogama u reklamama. Pronašli smo rijetke vintage isječke ovih slavnih kada su još bili samo djeca. 

Selena Gomez: Joe's Crab shack

Prije nego što je postala istaknuta kao Alex Russo koja je mahala štapićem u Čarobnjacima iz Waverlyja, Selena Gomez započela je s raznim glumačkim svirkama, uključujući ulogu u Barneyu i prijateljima. Međutim, za to vrijeme Gomez je također glumila u nekim TV reklamama, uključujući i ovu, gdje se vidi kako 12-godišnja zvijezda gricka neke "sjajne škampe".

Leonardo DiCaprio: Bubble Yum

Leonarda DiCaprija poznajemo kao Oscarom nagrađivanu zvijezdu filmova poput Titanica i Vuka s Wall Streeta, ali prije nego što je postao poznato ime, DiCaprio je bio dijete glumac koji je više volio audicije nego svoje satove i često su ga prijavljivali zbog lošeg ponašanja na filmskim setovima. No, unatoč DiCapriovom nestašluku, nesumnjivo je bio stvoren za kamere i reklamirao je kasnih 80-ih reklame za razne tvrtke, uključujući i ovu za Bubble Yum.

Možda vas zanima Ova je trendi ženska frizura inspirirana je ni manje, ni više nego Leonardom DiCaprijem! Rubrika Beauty Beauty

Kirsten Dunst: Nevolja

Kirsten Dunst bila je navikla biti pred kamerama od malih nogu. Imala je samo 12 godina kada je dobila glavnu ulogu u filmu Intervju s vampirom zajedno s glavnim zvijezdama poput Brada Pitta i Toma Cruisea. Međutim, glumica Spider-Mana godinama je glumila godinama prije toga. U dobi od tri godine Dunst je već glumila u televizijskim reklamama kao model i glumica, uključujući i ovu za društvenu igru ​​Trouble.

Jennifer zapalila fanove nakon vikenda s Benom Affleckom: ''Doslovno nešto najseksi što sam ikad vidjela!''

Kristen Stewart: Porsche

Logično je da se Kristen Stewart bavila glumom, s obzirom na činjenicu da je njezin otac John Stewart radio kao producent za Fox, dok je njezina majka Jules Mann-Stewart režirala i radila kao nadzornica scenarija. No, iako se Stewart uvijek zamišljala iza kamere, ponude za uloge su joj počele stizati kad je bila mlada, uključujući i ovu TV reklamu u kojoj je otac vozi u školu u Porscheu.

Ryan Reynolds: Push pops

Mnogo prije nego što je bio Van Wilder ili Deadpool, Ryan Reynolds je svoje prve glumačke uloge dobio kao tinejdžer, glumeći Billyja Simpsona u tinejdžerskoj sapunici, kao i ponovljenu ulogu u fantastičnoj seriji Odiseja. Međutim, čini se da je Reynolds odradio i neke komercijalne uloge, uključujući i ovaj TV spot za Push Pops koji se emitirao početkom 90-ih.

Mila Kunis: Lisa Frank

Otac Mile Kunis upisao ju je na satove glume u dobi od devet godina, gdje je brzo dobila ulogu u reklami za Barbie, kao i ovu, gdje 12-godišnja Kunis promovira šarenu liniju školskog pribora Lisa Frank, igračke i pribor. Vjerovali ili ne, ovaj je oglas premijerno prikazan samo dvije godine prije nego što će Kunis zatražiti ulogu Jackie u emisiji '70 -ih.

Jodie Foster: Crest

Jodie Foster vrlo je rano pokazala talent, ostvarivši svoj prvi televizijski nastup u dobi od tri godine u reklami za Coppertone. To je brzo dovelo do drugog rada na brojnim Disneyevim projektima, kao i drugim oglasima i TV spotovima, poput ovog iz 1968. godine.

Možda vas zanima Jedno ime je veliki favorit za kćer Harryja i Meghan, ali upravo se pojavilo novo ime koje zvuči - neodoljivo Rubrika Stars Stars

Keanu Reeves: Coca-Cola

Keanu Reeves odrastao je okružen izvođačima, a njegova majka radila je kao kostimografkinja, a njezini partneri bili susvestrani, od hollywoodskih redatelja do promotora rock glazbe. Pa, zabavna industrija se sigurno na njega veoma odrazila, jer se zvijezda Matrixa počela baviti glumačkim poslovima početkom 80-ih, debitirajući u epizodi Hangin 'In, a glumio je u nekoliko glavnih TV oglasa, uključujući ovaj isječak iz Coca-Cole.

Channing Tatum: Pepsi

O podrijetlu karijere Channinga Tatuma naširoko se raspravljalo još od objavljivanja njegove filmske serije Čarobni Mike, koja se temeljila na ulozi stripera. No, kad je Tatum napustio skidanje i krenuo u industriju zabave, rezervirao je svirke s brandovima poput Abercrombie i Fitch, kao i nacionalne TV oglase, poput ovog za Pepsi, u kojoj glumi DJ-a na zabavi.

Ben Affleck: Burger King

Sada znamo Bena Afflecka kao Oscarovca, ali prije nego što je postao jedna od glavnih zvijezda, odrastao je nastupajući gdje god je mogao tijekom djetinjstva i tinejdžerskih godina. Ali jedna od ranih uloga Afflecka bila je ova reklama Burger Kinga iz 1989. godine, gdje tinejdžer Affleck dostavlja hranu zgodnoj djevojci umiljatog glasa.

Drew Barrymore: Pillsbury

Kad se rodila Drew Barrymore, izvođenje joj je bilo praktički u žilama. Njezin djed, John Barrymore, bio je uspješan scenski glumac i zapažena ličnost iz doba nijemog filma. Oba su joj roditelja također bila glumci. Dakle, logično je da je i prije njezine ikonične uloge u ET Extra-Terrestrial, Barrymoreov život započeo pred ekranom. Evo, četverogodišnja Barrymore glumi u reklami za tijesto za kolačiće, ali njezine prve reklame započele su kad je imala samo jedanaest mjeseci.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0