Beauty

Ova je trendi ženska frizura inspirirana je ni manje, ni više nego Leonardom DiCaprijem!

  • Ni Leonardo DiCaprio nije mogao sanjati da će njegov mladenački izgled postati inspiracija za modernu žensku frizuru
  • Aismetrični kratki pixie popularniji je no ikada, a već ga smjelo i popularna američka glumica Kate Mara
  • Duži dio naglašen je uz pomoć slojevitog šišanja, a završni rezultat je frizura koju je teško ne primijetiti

Trendovi koji su vladale devedesetih, vratili su se na velika vrata svijeta mode u osvježenom izdanju. Kratke suknje, hlače visokog struka, robusne čizme, karirani uzorci... ovo su samo neki od modnih komada koji su ove godine neizostavan dio ponude vodećih high street brendova.

Trendovi iz devedesetih nisu zaobišli ni svijet ljepote, a posebno nas je zaintrigirao onaj nadahnut frizurom koju je nekoć nosio Leonardo DiCaprio. Da, dobro si pročitala!

Možda vas zanima Vrijeme je za promjenu: Ovih 5 boja kose učinit će da izgledaš barem 10 godina mlađe Rubrika Beauty Beauty

Devedesetih je mlađahni Leonardo bio na samom početku svoje velike glumačke karijeru, a pažnju je osim imidžem 'zločestog dečka', gajio i naočitim izgledom. Moramo priznati kako mu je pri zavođenju sjajno pomogla i razbarušena duža kosa koja mu je nonšalantno padala niz lice. E, pa upravo ta dječačka frizura postala je inspiracija za kreiranje novog trenda. No, ona je ovoga puta namijenjena ženama.

Možda vas zanima Koliko često bismo se doista trebale šišati i o čemu točno ovisi naš posjet frizeru Rubrika Beauty Beauty

Tehnički gledano, radi se o dužoj inačici asimetrične pixie frizure. Dojam opuštenosti postignut je kreiranjem razmaka sa strane te naglašavanjem dužeg dijela uz pomoć slojevitog šišanja. Na ovu frizuru već se odlučila glumica Kate Mara, značajno skrativši kosu. Moramo priznati kako je ova promjena pravo osvježenje.

 | Autor: Instagram Instagram

Svjesni smo kako ova drastična promjena možda neće biti potez na koji će se mnoge žene tako lako odlučiti, ali inspiracija ti može biti 15 frizerskih transformacija: Ošišale su dugu i tanku kosu, a uz seksi izgled dobile su i više volumena.

 

Photo: Pinterest

Komentari 0