Stars
Jennifer Lopez i Ben Affleck

5 strogih pravila kojih se svi muškarci Jennifer Lopez moraju držati u vezi

  • Ljubavni život slavne pjevačice uvijek je budio zanimanje javnosti, a Jennifer svoje partnere nikad nije skrivala
  • Tijekom godina bila je u nekoliko dugih ljubavnih veza, a sad je sreću po drugi put pronašla s Benom Affleckom
  • Jennifer Lopez i Ben Affleck nedavno su se ponovno zaručili, nakon što su prve zaruke i planove za vjenčanje otkazali 2004.

Slavna pjevačka diva je od prvog prekida s Benom Affleckom bila u nekoliko javno eksponiranih veza. Iste godine kad je prekinula vezu s Benom, udala se za Marca Anthonyja, s kojim je dobila i dvoje djece, blizance Maxa i Emme. 2011. su se rastali, nakon čega je J. Lo bila u vezi s plesačem Casperom Smartom, dok 2016. nisu prekinuli. Godinu dana kasnije Jennifer je započela vezu s Alexom Rodriguezom, za kojeg se i zaručila, no 2021. ljubavi je ipak došao kraj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jlo (@jlo__iconic)

Nakon toga obnovila je vezu s Benom Affleckom, a njihova ljubav nakon zaruka jača je nego ikad.

No Jennifer nije uvijek bila sretna u ljubavi, a neke od njenih veza bile su obilježene svakakvim glasinama pa i onima o prevari. J.Lo iz tih razloga navodno ima i nekoliko pravila kojih se njeni partneri u vezi moraju strogo držati kako bi bila sigurna da neće izdati njeno povjerenje.

1.    J.Lo ne tolerira prevaru

Nakon što je prekinula vezu s Alexom Rodriguezom, strani mediji prenijeli su kako Jennifer Lopez nije završila vezu s Rodriguezom zbog prevare, već zbog njegove reputacije kao preljubnika. Prema časopisu Elle, Jennifer je osjećala kako mu ne može vjerovati u potpunosti. „Je li ju doista prevario ili ne, nije ni važno. Ona neće tolerirati taj strah od prevare koji je postojao između njih“, rekao je izvor.

Dok su još bili u vezi, J. Lo je navodno zahtijevala stalni pristup mobitelu svog tadašnjeg dečka Alexa Rodrigueza. Tijekom njihove veze kružile su glasine kako je bivša zvijezda bejzbola imala aferu s reality zvijezdom Madison LeCroy. Madison je voditelju Andyju Cohenu otkrila kako su se ona i Alex Rodriguez dopisivali putem poruka, no da se nikad zapravo nisu vidjeli. 

Nakon što su optužbe o prevari izašle u javnost, Jennifer Lopez odlučila je kako mora imati pristup mobitelu Alexa Rodrigueza u baš svako doba.

Također, Prema Fox Newsu, J.Lo je bila toliko ljuta nakon što je saznala da je njen tadašnji suprug Marc Anthony navodno imao aferu s jednom od stjuardesa da je svim stjuardesama zabranila pristup na letovima svojim privatnim avionom.

Anonimni izvor je izjavio kako „Ne podnosi stjuardese jer je njen bivši suprug Marc Anthony imao aferu s jednom od stjuardesa dok su on i Jennifer bili u braku. J.Lo ne dopušta stjuardesama da rade na njenim letovima. Sa sobom uvijek dovede stjuarda.“

Možda vas zanima Nakon ponovnih zaruka, otkriveno planiraju li Jennifer Lopez i Ben Affleck zajedničku djecu Rubrika Stars Stars

2.    J.Lo želi da je njen dečko uvijek u formi

Prije nego što se vjenčaju, J.Lo navodno želi da se Ben Affleck dovede u savršenu formu. Jennifer je, kako navodi Suggest, Bena stavila na strogu dijetu i plan vježbanja otkad su obnovili svoju vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sean Toh (@sean_toh)

Izvori bliski slavnom paru izjavili su kako Ben s Jennifer svakog dana odlazi u teretanu u 5 ujutro te da se želi potruditi kako bi najbolje izgledao pored J.Lo.

3.    Ne više od tri pića u jednoj večeri

Prema Archydeu, Jennifer je tijekom veze s Alexom Rodriguezom inzistirala na ograničenju od tri pića za Alexa kad je na putu i nije u njenom društvu.

Za US Weekly, J.Lo je jednom prilikom izjavila: „Ne pijem, ne pušim i ne konzumiram kofein. To stvarno uništava kožu kako stariš.“

Ben Affleck liječeni je alkoholičar, a s alkoholizmom je godinama imao problema, posebno tijekom braka s Jennifer Garner. Izjavio je kako je “sretan jer sam došao do točno tog trenutka prije nego što sam izgubio sve što je najvažnije. Ne karijeru ili novac, već odnos s mojom djecom. Kad sam shvatio da moj problem utječe i na njih, prepoznao sam ga“.

4.    Jennifer Lopez ne želi imati više djece

Iako su pripreme za vjenčanje s Benom Affleckom u tijeku, slavni par odlučio je da u budućnosti ne žele imati više djece. J.Lo ima dvoje djece, Maxa i Emme (14), iz braka s Marcom Anthonyjem, dok Ben Affleck iz braka s Jennifer Garner ima troje djece, Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (10).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Izvor blizak paru za HollywoodLife je izjavio: „Ne žele imati zajedničko dijete, smatraju da su iza tog razdoblja u svojim životima, a povezanost koju J.Lo ima s njegovom djecom, Bena je samo još više uvjerila da je ovo sudbina. Fokusiraju se na to da ih odgoje u dobre ljude“.

5.    J.Lo želi da njen partner bude u dobrom odnosu s Marcom Anthonyjem

Marc Anthony i Jennifer Lopez u braku su bili od 2004. do 2014. te zajedno imaju dvoje djece, a nakon razvoda ostali jako bliski i dobri prijatelji. Marc i Jennifer djecu uvijek stavljaju na prvo mjesto, a Marcu Anthonyju navodno odgovara da djeca dio vremena provode kod njega u Miamiju, a dio sa svojom majkom i Benom Affleckom u Los Angelesu.

„Vrlo su bliski i ponašaju se poput najboljih prijatelja. Gotovo sve odluke donose zajedno kao obitelj te imaju zdravi odnos“, ispričao je izvor o bivšem paru. 

Možda vas zanima Jennifer Lopez u detalje opisala kako ju je Ben Affleck zaprosio: "Bila sam u kadi..." Rubrika Stars Stars


 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0