Stars
Rihanna kao kuma na vjenčanju

30 puta kad su zvijezde bile samo kume na vjenčanju (i imale super haljine!)

  • Poznate dame također se nađu u situaciji da ih prijateljica zamoli da joj budu kume ili djeveruše na vjenčanju
  • Često je riječ o prijateljicama iz djetinjstva, a neki puta i o suradnicama, a neke zvijezde imaju i više kumstava iza sebe. Možda zato što su zvijezde?
  • Sređene su uvijek predivno, ali i one moraju poštovati želje mladenke glede boje, izgleda haljine

Vjenčanja uključuju mnoge odgovornosti daleko od onih koji se vjenčaju i govore „Uzimam!“ Možda si gost i moraš nabaviti vjenčani dar ili si brat i sestra koji pripremaju „savršen“ govor. A neki moraju biti na „dužnosti djeveruše“. Što sve spada u dužnosti djeveruše? Dakle, to može značiti popravke šminke, usklađene haljine, držanje haljine svojoj prijateljici tijekom odmora u kupaonici nakon plesnog podija i beskrajnu podršku svojoj najboljoj prijateljici.

Samo pitaj ove svjetske zvijezde, jer sve su barem jednom bile na svadbi dragoj osobi, pružajući joj potporu kao kuma ili djeveruša, a pritom su izgledale „tako glamurozno i pune ljubavi“.

1. Taylor Swift

Taylor Swift bila je djeveruša na dva vjenčanja svojih prijatelja iz djetinjstva. Prvi je bio za njezinu najbolju prijateljicu Brittany Mack, koju Taylor poznaje od rođenja. A sjećaš se Abigail, o kojoj je Taylor pisala u svojoj hit pjesmi “Fifteen”?  Pa, stajala je najbliže mladenki u bordo haljini na Abigailin veliki dan u rujnu 2017., samo dva mjeseca prije izlaska njenog albuma Reputation.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Taylor Swift | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

2. Sofija Vergara

Sofia Vergara bila je dio posebnog dana svoje prijateljice u lipnju 2015. Sutkinja iz America's Got Talent izgledala je nevjerojatno u žutoj haljini bez naramenica.

3. Megan Markle

Meghan Markle bila je djeveruša za BFF Lindsay Roth. Njih dvije su se upoznale na predavanju Toni Morrison na Sveučilištu Northwestern, a ostalo je povijest. Meghan je za svadbu u kolovozu 2016. nosila prekrasnu haljinu Lele Rose s visokim izrezom.

4. Emma Roberts

Emma Roberts nosila je bijelu haljinu kao djeveruša na vjenčanju svoje prijateljice Kare Elkin u studenom 2015. godine. Cijela svadbena svita nosila je tu boju, ali u različitim stilovima. Emma je imala duboki izrez s vezom od čipke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

5. Rachel McAdams

Sestra Rachel McAdams, Kayleen, zamolila je glumicu da joj bude djeveruša kada se udavala u svibnju 2015. godine.

6. Eva Longoria

Eva Longoria otputovala je u Španjolsku na vjenčanje svoje dobre prijateljice Aline Peralte. Glumica je nosila lepršavu haljinu bez naramenica s naglašenim strukom.

7. Rihanna

Rihanna je izgledala kao da se dobro zabavlja na vjenčanju svoje asistentice Jennifer Morales. A vjerujemo i da jest. Pjevačka zvijezda je nosila zadivljujuću lila haljinu s vezom. Opći je dojam bio da je zasjenila mladenku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

8. Lady Gaga

Lady Gaga je stajala uz svoje prijateljice na nekoliko vjenčanja (na jednom od kojih je bila djeveruša). Najnovija je bila njezina dugogodišnja vizažistica Sarah Tanno. Lady Gaga objavila je svoju sliku s plaže u Meksiku u satenskoj ružičastoj haljini koja je savršeno pristajala uz njezinu žarko ružičastu kosu.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

9. Cara Delevingne

Cara Delevingne bila je jedna od 17 djeveruša na vjenčanju svoje sestre Poppy 2014. godine. Cara je nosila prozračnu bijelu haljinu savršenu za svibanjsko vrijeme.

Možda vas zanima Kumi su rekli da na vjenčanje može odjenuti što god želi, a ona se odlučila na nešto potpuno ludo! Rubrika Život Život

10. Rachel Bilson

O.C. zvijezda u odjeći koja grli kukove u nježno ružičastoj boji na vjenčanju svoje prijateljice u ožujku 2017. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rachelbilson

11. Lena Dunham

Lena Dunham bila je djeveruša na vjenčanju svoje prijateljice Audrey Gelman, a održala je i sjajan govor. Djeveruše su nosile neusklađene haljine, a čak su uz suknje dobile i mali DIY, jer ju je svaka žena mogla prilagoditi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Dunham (@lenadunham)

12. JoJo Fletcher

JoJo Fletcher još nije prošetala do oltara sa svojim zaručnikom Jordanom Rodgersom, ali bila je na svadbenoj zabavi svoje prijateljice u veljači 2017. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Rodgers (@jrodgers11)

13. Žene iz 'Vanderpumpovih pravila'

Na rustikalno-šik vjenčanju Katie Maloney nastupile su njezine kolegice Stassi Schroeder, Brittany Cartwright, Kristen Doute i Scheana Marie. 

14. Brittany Snow

Anna Camp zamolila je svoju kolegicu iz Pitch Perfecta, Brittany Snow, da bude na njezinom vjenčanju sa sada bivšom Skylar Astin. Brittany je nosila ružičastu haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Camp (@camp4t)

15. Vanessa Hudgens

Bilo je sasvim prirodno da Ashley Tisdale odabere svoju kolegicu iz serije Vanessu Hudgens da sudjeluje na njezinom vjenčanju u rujnu 2014. godine. Djeveruše su nosile različite nijanse, a Vanessa se odlučila za svijetlo ružičastu haljinu na jedno rame.

16. Brooklyn Decker

Brooklyn Decker je bila je djeveruša na vjenčanju prijateljice u travnju 2014. godine. Nosila je plavu haljinu.

17. Jessica Simpson

Kad se njezina sestra Ashlee Simpson vjenčala s Evanom Rossom, Jessica Simpson bila je uz nju za taj veliki dan u kolovozu 2014. godine. Nosila je bijelu, pripijenu haljinu sa suknjom s detaljima. 

18. Selena Gomez

Selena Gomez bila je djeveruša na vjenčanju prijateljice i uzela je Justina Biebera za pratnju. Ipak, to nije bilo jedino vjenčanje na kojem je bila. Godine 2017. bila je djeveruša svojoj sestrični i nosila je crnu haljinu s otvorenim ramenima.

Selena Gomez | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Je li ovo djeveruša iz pakla? Tražila je probnu frizuru i privatnu sobu na vjenčanju svoje najbolje prijateljice Rubrika Life&style Life&style

19. Jessica Alba

Jessica Alba i njezin suprug Cash Warren igrali su važne uloge na prijateljičinoj ceremoniji 2010. godine. Jessica je bila djeveruša u kraljevsko plavom, dok je Cash bio kum.

Jessica Alba i suprug Cash Warren | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

20. Kardashian-Jenners

Kardashianke i Jennerice dugo su igrale velike uloge na svojim brojnim vjenčanjima. Za vjenčanje Kim i Kanyea u Firenci 2014. njezine su sestre nosile jednostavne bijele haljine.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

21. Jessica Biel

Jessica Biel bila je djeveruša na vjenčanju svoje kolegice iz serije 7th Heaven, Beverly Mitchell, 2008. godine. Žene su na svadbenoj zabavi nosile smeđe haljine bez naramenica s odgovarajućim šalom.

Jesicca Biel i Justin Timberlake | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

22. Ashley Tisdale i Vanessa Hudgens

Prijateljice Vanessa Hudgens i Ashley Tisdale bile su rame uz rame na vjenčanju Kimberly i Branta Daughertyja u lipnju 2019. godine. Zvijezde „High School Musicala“ nosile su zamršene haljine s perlama s puno sjaja.

23. Serena Williams

Serena Williams nosila je blistavu morsko zelenu boju kada se kolegica tenisačica Caroline Wozniacki udavala u Italiji. Vjenčanje u lipnju 2019. bilo je savršeno.

24. Stassi Schroeder

Stassi Schroeder dobila je najveću čast za vjenčanje svoje sestre Georgianne. Preuzela je ulogu djeveruše u prekrasnoj bordo haljini.

25. Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar bila je prelijepa u ružičastoj boji za prijateljičino vjenčanje 2006. godine. Zvijezda serije „Buffy, ubojica vampira“ nosila je haljinu do koljena s crnim remenom oko struka.

 | Autor: Twitter Twitter

Djeveruše u rozom Možda vas zanima Kume i djeveruše pričaju o najapsurdnijim zahtjevima koje su im mladenke postavile Rubrika Life&style Life&style

26. Keira Knightley

Britanska glumica je bila djeveruša na bratovom vjenčanju 2011. Nosila je ljubičastu haljinu bogatog donjeg dijela koji je lepršao.

Keira Knightley | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

27. Beyonce

Tko ne bi želio Beyoncé na svom vjenčanju? Beyoncé je za svoju prijateljicu objavila ovaj selfi na kojem je bila na dužnosti djeveruše.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

28. Kirsten Dunst

Kirsten Dunst bila je djeveruša na vjenčanju stilista Leitha Clarka 2012. godine.

 | Autor: Facebook Facebook

29. Kate Bosworth

Kate Bosworth bila je djeveruša za prijateljičino vjenčanje u Sydneyju 2008. godine. Glumica je izgledala zapanjujuće u crnoj haljini s ukrštenim naramenicama.

Kate Bosworth | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

30. Nina Dobrev

Julianne Hough pozvala je svoju najbolju prijateljicu Ninu Dobrev da bude djeveruša na njezinom vjenčanju u srpnju 2017. godine. Žene na svadbenoj zabavi nosile su cvjetne i lepršave svijetlo ružičaste haljine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Photo: Instagram@marijanabatinic

Komentari 0