Stars
Hollywoodski parovi koji su prekinuli vezu dok su snimali zajedno

10 holivudskih parova koji su prekinuli vezu, a onda morali nastaviti zajedno snimati

  • Holivudske su romanse uobičajene - slavne osobe često rade zajedno pa ne čudi da ponekad za vrijeme snimanja zaiskri i nastavi iskriti i izvan seta
  • Ljubav na pomolu donosi i medijsku pozornost, obožavatelje, a nerijetko i želju da se sve od njih sakrije
  • Neke su veze uspjele i parovi su sretno živjeli zauvijek, uvjetno rečeno, dok su neke romanse bile kratkog daha i naglo su okončane 

Prekidi veze mogu biti teški, a još je neugodnije kada se raziđu glumci sa holivudske A-liste, jer imaju ugovornu obvezu za nastavak smimanja, a vjerojatno im nije baš ugodno raditi zajedno u tom trenutku. Posao i zadovoljstvo nikada se ne bi smjeli miješati, ali ovi su parovi isprobali romansu na setu, prekinuli pa nastavili (ili bili primorani nastaviti) surađivati. Od romansa Joey King i Jacoba Elordija do zvijezda 'Teorije velikog praska', pogledaj koji su to slavni parovi prekinuli dok su radili zajedno.

Možda vas zanima Tajna savršene Instagram fotke: Zvijezde obožavaju ove poze na fotografijama, a mi znamo kako ih stilizirati Rubrika Life&style Life&style

Joey King i Jacob Elordi

U siječnju 2017. godine po prvi puta su se sreli Joey King i Jacob Elordi kako bi snimili Netflixov tinejdžerski ljubavni film 'The Kissing Booth'. Podijelili su zajedničke snimke kako bi svoju vezu učinili službenom te su imali nekoliko javnih izlazaka u 2018. godini. U studenom iste godine par je objavio da je prekinuo, a film je dobio zeleno svjetlo za nastavak. Par je zajedno radio na dva nova nastavka filma te zadržao profesionalan odnos.

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult započeli su romansu nakon zajedničkog rada u filmu 'X-Men: Prva generacija' 2010. godine, a zaručili su se četiri godine kasnije. U roku od nekoliko mjeseci prekinuli su baš kad je 'X-Men: Dani buduće prošlosti' završio sa snimanjem. Ostali su veliki prijatelji, dijeleći sličan smisao za humor, te su glumili u filmovima 'X-Men: Apokalipsa i Mračni Feniks'.

Cole Sprouse i Lili Reinhart

'Riverdale' je bila dugo iščekivana serija koja se počela snimati u ožujku 2016. godine, gdje su se kolege Cole Sprouse i Lili Reinhart prvi put sreli. Potaknuli su glasine o vezi i potvrdili je 2017. godine. Hodali su četiri godine, podržavali jedno drugo na premijerama i posjećivali Met Galu, ali su se rastali u ožujku 2020. godine. Sprouse i Reinhart ostali su u dobrim odnosima i snimili petu sezonu serije 2021. godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riverdale (@thecwriverdale)

Kristen Stewart i Robert Pattinson

Između Kristen Stewart i Robert Pattinson razvila se snažna kemija otkako su se 2007. godine upoznali na audiciji za film 'Sumrak'. Nakon četverogodišnje romanse objavljeno je da je Stewart prevarila Pattinsona s redateljem Rupertom Sandersom u srpnju 2012. godine. Nakratko su se razišli, ali su se pomirili prije početka turneje za 'Praskozorje, 2 dio', ali su onda zauvijek prekinuli u svibnju 2013. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lionsgate (@lionsgate)

Blake Lively i Penn Badgley

Glumeći kao Serena i Dan u 'Tračericama', Blake Lively i Penn Badgley zaljubili su se tijekom prve sezone serije i hodali tri godine, tj. do 2010. Nakon što su vidjeli usporedbe njihove romanse na ekranu i izvan njega, razišli su se, ali to su tajili od ekipe emisije. Nastavili su raditi na seriji i sada su svaki u sretnom braku, s drugim partnerima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by icons only (@2003cameraroll)

Jennifer Garner i Michael Vartan

Poznata televizijska serija 'Alias' bila je triler/misterija koju je stvorio J.J. Abrams, s Jennifer Garner i Michaelom Vartanom u glavnim ulogama. Otkako je emisija emitirana 2001. godine, par je kratko hodao, ali su se razišli i ostali prijatelji. Kako su prije ulaska u vezu bili prijatelji, sličnu povezanost zadržali su i nakon prekida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonella Ponta (@pas_films)

Mindy Kaling i BJ Novak

Mindy Kaling i BJ Novak bili su scenaristi i glumci u NBC-jevoj komediji 'U uredu', tumačeći likove Kelly Kapoor i Ryana Howarda. Glumili su smiješan, ali otrovan par na ekranu, ali i kratko izlazili iza kamera. Prekinuli su, ali su ostali najbolji prijatelji, podržavajući jedno drugo i nadalje. Novak je čak i kum Kalinginoj djeci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Office (@theoffice)

Charlize Theron i Sean Penn

Charlize Theron bila je prijateljica sa Seanom Pennom godinama prije nego što su počeli hodati 2013. Njihova romansa trajala je osamnaest mjeseci, a čak su odlučili i raditi na zajedničkom projektu. Penn je režirao dramu 'The Last Face' s Theron u glavnoj ulozi, a nakon prekida par se morao ponovno sastati kako bi snimili posljednjih nekoliko scena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bia (@ewanfreemanx)

Kaley Cuoco i Johnny Galecki

Jedan od najpopularnijih sitcoma na CBS-u, 'Teorija velikog praska', emitirao se dvanaest sezona počevši od 2007. godine. Glavni glumci, Kaley Cuoco i Johnny Galecki, hodali su između 2010. i 2012. prije nego što su prekinuli vezu. Ostali su bliski prijatelji, a romantičnu vezu imali su na ekranu do kraja serije.

Gwyneth Paltrow i Ben Affleck

Nakon što je okončala svoju dugogodišnju vezu s Bradom Pittom, Gwyneth Paltrow izlazila je s Benom Affleckom u kasnim 1990-ima. Upoznali su se 1997. godine na jednoj večeri u organizaciji producenta filma te su potom i glumili zajedno u 'Zaljubljenom Shakespeareu'. Par je prekinuo kad je počelo snimanje njihovog drugog filma 'Ljubav kao sudbina', ali su prevladali nelagodu da rade zajedno.

 | Autor: imdb imdb

Još neki poznati parovi koji su okončali vezu dok su radili su Charles Melton i Camila Mendes iz 'Riverdalea', Hayden Panettiere i Milo Ventimiglia u 'Herojima' te Gwen Stefani i Tony Kanal, koji su bili kolege iz benda u 'No Doubt'. Unatoč prekidu veza, ove su slavne osobe otkrile pravi način kako ostati u dobrim odnosima i raditi dobar posao.

Možda vas zanima Zvijezde serije 'Moderna obitelj' okupile su se na vjenčanju prijatelja, pao je i jedan poljubac Rubrika Stars Stars
Photo: Summit entertainment

Komentari 0