Stars

10 domaćih ljepotica koje znaju kako nositi jednodijelni badić

Jednodijelni badići su možda i najveći ljetni trend ove sezone, a naše predivne zvijezde to su nam svakodnevno iznova dokazivale svojim Instagram fotkama

Od bazena pa sve do plaže, naše ljepotice su se ove sezone hvalile svojim besprijekornim tijelima i oblinama, a ako smijemo primijetiti jednodijelni badići su zavladali plažama diljem Jadrana. Printeve, jarke boje i visoke izreze naše domaće zvijezde tako dobro nose da su nam postale velika inspiracija ovog ljeta. 

Ove su nam domaće zvijezde pokazale kako nositi jednodijelne badiće i u njima izgledati spektakularno. Iako je za većinu nas ljetna bikini sezona upravo završila, moramo priznati da već planiramo uloviti neki genijalni jednodijelni badić na sniženju...

Anita Dujić 

Anita je jedna od prvih domaćih ljepotica koja je ove godine isfurala jednodijelni badić. Neodoljive točkice dodat će bikiniju jednu retro notu i učiniti ga super trendi!

 

 

Objavu dijeli @anita.dujic

Antonija Stupar Jurkin

Kombinacija super popularnog V-izreza na badiću te prave vibrantne crvene boje apsolutno su nas oduševili na Antoniji. 

 

Jelena Rozga

Naša poznata pjevačica oduševila je cijeli Instagram nakon što je objavila fotku u ovom off-the-shoulder badiću iz Calzedonije. 

 

Ivana Mišerić

Ok, Ivana doslovno nosi badić s printom gumenih bombona. Može li slađe od ovoga?

 

Iva Leko

Još jedna ljepotica koja je odabrala super trendi crveni badić V-izreza. Ako požuriš još uvijek ga možeš uhvatiti u Calzedoniji!

 

 

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Izabela Rakonić

Najpoznatija hrvatska blogerica pokazala nam je kako nositi super prihvatljivi badić iz Zare. I izgleda fantastično! 

 

Iva Jerković

Iva nas je ove godine totalno oduševila svojim bikini odabirima. Za Ivu je ovo definitivno bila sezona jednodijelnih badića i koji god smo vidjeli na njoj - oduševio nas je! A kako i ne bi na ovakvom tijelu...

 

 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Olja Vori

Obožavamo ovaj bijeli bikini na Olji. Zapravo, obožavamo cijeli ovaj ljetni look na Olji!

 

 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Iva Balaban

Trendi Iva zna da je klasični crni jednodijelni badić uvijek najbolji odabir. Nikad ti neće dosaditi i nikad neće izaći iz mode!

 

Maja Šuput

Maja je u svako doba godine spremna za plažu...A ni ovo ljeto nije nikakva iznimka. Maja bira jednodijelan badić sa seksi izrezima na svim pravim mjestima. 

 

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Photo: Instagram

Komentari 0