Savršena sloboda pokreta uz novi Always Ultra night

Iako zimski vremenski uvjeti mnoge potiču na prestanak aktivnosti, niže temperature nisu razlog za prestanak vježbanja, čak ni na otvorenom - potrebno je samo prilagoditi se uvjetima. Vježbe joge imaju cjelovit učinak na osobu jer uravnotežuju tijelo, um, svijest i dušu. Uz element tjelovježbe, joga pomaže u svladavanju svakodnevnih zadataka, teškoća i briga, u postizanju višeg stupnja razumijevanja i sigurnosti u sebe.

U to se uvjerila i naša divna voditeljica Mia Kovačić koja je u poradila na uspostavi sklada i ravnoteže sa svojom okolinom.

 | Autor:

Always Ultra night vas uvijek čuva!

Novi Always Ultra night osmišljen je kako bi pružio 100% zaštitu i apsolutnu slobodu kretanja. S novim noćnim ulošcima Always Ultra night možete se micati kako god želite, čak i tijekom dana kad je mjesečnica obilnija.

S 60% većim stražnjim dijelom od dnevne varijante, ovi ulošci zaista „čuvaju vaša leđa“ te pružaju i do 100% zaštite od propuštanja bez obzira za koji se tip pokreta odlučite – čak i ako ste naglavačke.

 | Autor:

Pitali smo cure što misle o Always Ultra ulošcima i evo što su podijelile s nama:

Osjećaj sigurnosti. Ne moram više nositi tamnu odjeću kako bih bila sigurna u onim danima mjeseca.

”Vrlo su nježni za kožu što je meni osobno bitno zbog osjetljive kože, jako udobni, pružaju osjećaj suhoće i iznimno su tanki.

Kad nosim Always Ultra, totalno sam opuštena, sigurna, nezaustavljiva.

Ulijeva mi sigurnost. Mjesečnice su mi vrlo obilne te vrlo mi je bitno da se mogu pouzdati u uložak posebice ukoliko zapnem negdje i ne mogu ga zamijeniti.

 | Autor:

Always je pripremio posebni dar za sve cure ove zime. Kupnjom minimalno dva paketa Always Ultra DUO proizvoda, u siječnju i veljači, na dar dobivaš grijač za uši. Usudi se vježbati jogu u parku ako želiš i pouzdaj se u svoj Always Ultra.

Photo: None

Komentari 0