1/43

Održan četvrti Budi.IN Sajam

U subotu i nedjelju 13. i 14. lipnja u prostorima Hrvatskog društva likovnih umjetnika održan je četvrti po redu Budi.IN Sajam. Sajam koji je okupio preko 30 izlagača ponudio je široku paletu nakita, odjeće, torbica te drugih modnih dodataka, al ii detalja za dom koji su oduševili posjetitelje.

“Jako smo zadovoljni odazivom izlagača i posjetitelja Budi.IN Sajma. Ovime nastavljamo dugu tradiciju suradnje s našom kreativnom scenom koja je iz sezone u sezonu sve jača i jača”, istaknula je Andrea Kučiš, community manager i project specialist brenda Budi.IN.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Za razliku do proteklih sajmova u organizaciji Budi.IN-a, ovoga puta većina posjetitelja je odlučila odabrati dar za sebe. Među njima je bila i Lea Slukan koja je odabrala popularnu kožnu narukvicu kod Mome modne mace.

“Dugo pratim MoMin dizajn i moram priznati da svratim svugdje gdje ona postavi svoj štand. Imam već nekoliko njenih komada pa se može reći da sam stalna mušterija”, istaknula je Lea.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Ljetnom nakitu nije odoljela niti Suzana Žeželj koja je svog favorite pronašla na štandu brenda WOWzer.

“Privukle su me ove jarke boje koje su kao stvorene za ljeto. Ogrlicu ću nositi na salsa festivalima koje redovito pohađam i vjerujem da će odlično nadopuniti moje kombinacije”, kazala je.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Svoj urbani casual stil sestre Delač odlučile su upotpuniti Skin Machine platnenim torbama sa zanimljivim printom.

“Moramo priznati kako su nas oduševile. Nisu obične platnene torbe kao za plac, nego ipak imaju zanimljive printeve i kožne ručke što ih čini više chic i prihvatljivima Za gradske šetnje”, složno su izjavile Ivana i Nina.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Cijelo vrijeme održavanja Budi.IN Sajma posjetitelji su mogli uživati u programu internetskog radija 808 koji se pobrinuo da svi Zagrepčani budu upoznati sa Sajmom.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

U galeriji pogledaj više fotografija, a više o samom Budi.IN Sajmu i izlagačima pročitaj ovdje...

Photo: Sanjin Strukić/Pixsell

Komentari 0