Native sadržaj

Besplatnim zdravstvenim pregledima do veće svijesti o zdravlju

Tvrtka Affidea pruža širok spektar usluga dijagnostike i ambulantnog liječenja u najvećim gradovima u zemlji, prateći najviše sigurnosne standarde na europskoj razini, a u Hrvatskoj broji 5 vrhunskih centara zdravlja s preko 120 stručnjaka u području zdravstva koji svake godine pregledaju 72.000 pacijenata. A na početku godine razgovarali smo s Marijanom Pašalić, direktoricom operacija tvrtke Affidea Hrvatska o tome kako ova uspješna tvrtka vraća dug zajednici i djeluje kako bi se naše društvo promijenilo na bolje.  

Koliko je vraćanje duga zajednici važno u vašoj kompaniji? 

U Affidei, angažman i doprinos zajednici su od ključne važnosti. Ponosni smo što smo ove godine imali niz projekata s humanitarnim karakterom koji su dodatno jačali našu vezu s lokalnom zajednicom. Smatramo da je važno dati nazad, i to je integrirano u našu korporativnu kulturu. Sudjelujemo u raznim inicijativama i projektima koji podržavaju zajednicu i doprinose njezinom boljem razvoju.

 | Autor:

Sigurno ste dosad radili više projekata koji doprinose društvu, na koje ste najponosniji?

Prošle smo godine sudjelovali u nekoliko akcija te sam iznimno ponosna što imam tim koji je spreman volontirati kako bi potaknuli brigu o vlastitom zdravlju. Tijekom listopada koji se obilježava kao mjesec dojki, naša poliklinika Affidea Vita u Šibeniku je imala Dan otvorenih vrata gdje su bile organizirani besplatni UZV i mamografski pregledi, na kojima je prisustvovalo 100 žena i dodijeljeno je 100 ruža. Podržali smo „Bra day“ ili Dan dojki koji se održao na Cvjetnom trgu pod organizacijom Lige protiv raka. Mjesec studeni se bilježi kao Movember te je naša poliklinika Affidea Kalajžić imala organiziranu akciju „testiraj testise, brige riješi se“ u kojoj smo napravili 50 besplatnih UZV pregleda za muškarce. Muškarcima smo organizirali slatko iznenađenje, palačinke kako bi zasladili svoj brk.

 | Autor: PR PR

Koja je osnovna poruka o Vašoj kompaniji koju svojim humanitarnim projektima i nastojanjima želite poslati?

Ono što želimo postići sudjelujući i radeći projekte humanitarnog karaktera je da podignemo svijest o zdravlju među populacijom. Na ovakav način svi koji sudjeluju mogu vidjeti kako to nije ništa strašno! Isto tako cilj nam je doći do šire skupine kako bismo prenijeli jasnu poruku o bitnosti preventivnih pregleda.

 | Autor: PR PR

Photo: PR

Komentari 0