Native sadržaj

Super kreativne ideje za dobru organizaciju male kupaonice

  • Volimo uživati u svojim malim ritualima, ali kupaonice često znaju biti pretrpane stvarima i nedovoljno velike za to
  • Srećom, postoje odlična rješenja koja mogu pomoći
  • Od korištenja visokih, uskih polica, vakumskih spremnika do pametnih uređaja koji obavljaju više funkcija 

Već dugo maštamo da u svom domu imamo svoju SPA oazu, ali premalo prostora nam često ne dopušta da u kupaonici imamo sve što želimo i trebamo. Međutim, uz malo kreativnosti moguće je postići velike stvari pa i se i u najmanjoj kupaonici kao čarolijom stvori dodatni prostor. Baš zbog toga smo pronašli kreativne ideje uz pomoć kojih će se lako iskoristiti svaki kutak male kupaonice, maksimizirati prostor i stvoriti prava mala SPA oaza - pa makar i u svega nekoliko kvadrata.

Iskoristite visinu

Dobra organizacija je obavezni početak svakog projekta. Krenite s iskorištavanju praznog prostora na zidovima i višim dijelovima vaše kupaonice. Ključ uštede je upravo u vertikalnom prostoru jer u svaki mali kutak može stati polica, zidni ormarić ili, ako imate baš malo prostora, kuka ili polica za vješanje. Ugradite visoke i uske police u koje ćete spremiti sve svoje kremice, pomadice i kupke. 

 | Autor:

Svaki centimetar upotpunite spremnicima

Ormarići su vam već puni svega, ali još uvijek možete iskoristiti malo prostora u njima dodavanjem vakumskih spremnika koji prijanjaju za vrata ormarića. Takvi spremnici su iznimno jednostavni i praktični, samo ih zakačite za vrata i spremite u njih četkice, kozmetiku ili sredstva za čišćenje. Osim toga, ormarić iza ogledala idealno je rješenje za proizvode koje koristite svakodnevno i koji vam uvijek trebaju biti nadohvat ruke. Prostor ćete maksimizirati, a kupaonica će izgledati lijepo i uredno.

 | Autor:

Popunite prostor ispod umivaonika

U kupaonici možete iskorisititi i prostor ispod elemenata. Ormarić ispod umivaonika idealno je rješenje za spremanje ručnika, sredstva za čišćenje i predmeta koje ne koristimo svakodnevno. Spremite ih u pletene ili metalne košare koje će služiti svrsi i lijepo izgledati. Ukoliko vaš umivaonik nema policu ispod, složite košare (efektno i vrlo trendi rješenje) jednu na drugu ili pokušajte dodati otvoreni ormarić i upotpunite ga detaljima.

Primjenite praktična rješenja

Najviše prostora u kupaonici zauzimaju, naravno, električni uređaji, bez kojih ne možemo. Međutim, prostor se može uštedjeti i tu, korištenjem praktičnih i modernih tehnologija. Dva uređaja u jednom, koji će raditi dvije stvari i na istom mjestu, jednostavno je najbolje rješenje za mali prostor.
Perilica rublja koja služi i kao sušilica, a uz to nudi i niz naprednih funkcija, Hisense 5S 2 u 1, uklopit će se i u svaku malu kupaonicu. Ali, ovaj uređaj nije tu samo da štedi prostor u malim kupaonicama, već i da olakšava život čak i ako se radi o najvećoj kupaonici ikad.
 | Autor: Naime, sve funkcije mogu se koristiti i putem Connect Life aplikacije, pa dok ste još na poslu možete oprati i osušiti rublje, a ekološka funkcija perilice samostalno dozira koliko joj je deterdženta i omekšivača potrebno tijekom ciklusa pranja. Osim funkcionalnosti i praktičnosti, Hisense 5S 2u1 koristi paru visoke temperature te na taj način uklanja 99,9% bakterija Escherichia coli i Staphylococcus aureus koje se nalaze u rublju, što je čini idealnom za obitelji sa djecom. 
 | Autor:
Ekološki aspekt svima nam je danas važan, a ovaj uređaj uz deterdžent i omekšivač štedi i potrošnju vode i struje u odnosu na ranije generacije. 
A  ne samo da ove perilice sušilice peru i suše rublje, već se i same čiste, uklanjajući zaostale bakterije posebnim procesom čišćenja bubnja i čišćenja kutije za doziranje deterdženta, a ono što nam se posebno sviđa - jer ne volimo provoditi vrijeme s glačalom u ruci - bubanj se okreće svakih 5 minuta, učinkovito sprječavajući da odjeća predugo ostane u istom položaju i tako se izbjegava nepotrebno gužvanje. Također, ovaj uređaj sam se čisti, uklanjajući zaostale bakterije posebnim procesom čišćenja bubnja i čišćenja kutije za doziranje deterdženta. Volimo rješenja koja rade za nas!

Photo: None

Komentari 0