Native sadržaj
street style moda

Ovo proljeće nose se jarke boje, a jedna slovi za apsolutnu vladaricu sezone

  • Nije samo priroda posljednjih tjedana obojena zelenim tonovima. Proljeće nam je donijelo i pregršt modnog zelenila
  • Samo jednim pogledom na ponudu trgovina da se primijetiti kako će sezonu proljeće/ljeto 2021. obilježiti upečatljiva i odvažna jarka nijansa zelene
  • Zavirili smo u trgovine u City Centeru one i ondje pronašli genijalne modne komade u popularnoj zelenoj boji koje vrijedi ugrabiti. Provjeri o kojim je komadima riječ i kako smo ih uklopili u stajlinge za sve prigode

Naklonost prema jarkozelenoj proteklih mjeseci su pokazali i vodeći modni dizajneri koji su ovom popularnom bojom oplemenili svoje kolekcije za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2021. Modni vizionar Daniel Lee je smaragdnom zelenom obogatio proljetnu kolekciju Bottege Venete, baš kao i kuća Louis Vuitton koja je lansirala nekoliko torbi u ovoj statement boji, a imali smo je prilike vidjeti i u kolekcijama brendova Elie Saab, Loro Piana, Aniye By, Ralph & Russo i Valentino.

Kako to obično biva, kolekcije dizajnera su poslužile kao inspiracija i brojnim high street brendovima pa nije ni čudo da je ova umirujuća boja doslovno preplavila police trgovina, u što smo se uvjerili i prilikom obilaska trgovina u City Centeru one
Kako bi ovog proljeća i ljeta ulovila korak s trendovima, predlažemo ti da svoj ormar začiniš s nekoliko cool jarkozelenih komada koji će u trenu podignuti i najjednostavniji stajling. Iz bogate ponude koju smo pronašli u City Centeru one izdvojili smo pet ključnih komada u ovoj popularnoj boji koji su nas osvojili na prvu, a nadamo se da će i tebe.

Zablistaj na poslu sa stilom

Samo zato što radiš u uredu okružena ozbiljnim poslovnjacima, ne znači da svaki dan moraš furati strogi, poslovni look. Iako se slažemo da je klasično crno ili sivo odijelo najbolji prijatelj svake poslovne žene i ujedno najbolji izbor za poslovni outfit, bilo bi dobro da u svom ormaru pronađeš mjesta i za nekoliko modela u živim bojama, kao što je ovo genijalno zeleno odijelo.

 | Autor: Sako Zara - 549 kn; hlače Zara - 299 kn; majica kratkih rukava H&M - 99,90 kn; torba Stradivarius - 139,90 kn; sunčane naočale Gucci, optika Optotim - 2.229 kn; tenisice Gino Rossi, CCC - 449 kn; parfem Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal edp 50 ml, Douglas - 729 kn - sve dostupno u City Centeru one

No, umiri outfit neutralnim modnim dodacima - u ovom slučaju bijelim t-shirtom s printom, bijelom torbicom i bijelim tenisicama koje već nekoliko godina zaredom uspješno zamjenjuju štikle. Zelena se odlično sljubljuje s ružičastim nijansama pa će jedne ovakve ružičaste naočale biti kao 'točka na i'.

Ušminkaj se za ručak s curama

Iskoristi lijepo vrijeme koje je pred nama i s frendicama dogovori ručak na terasi restorana koji već mjesecima odgađate. Za ovakav neformalni događaj na kojem svejedno želiš zablistati u najboljem svjetlu za tebe smo izdvojili ovaj hibridni spoj elegantnih i ležernih komada.

 | Autor: Majica kratkih rukava Mango - 129,90 kn; suknja Zara - 229,90 kn; sako Stradivarius - 299,90 kn; torba Mango - 169,90 kn; remen Massimo Dutti - 379 kn; cipele H&M - 189 kn; narukvica Pandora - 1175 kn; paleta sjenila Yves Saint Laurent, Douglas - 799 kn; sve dostupno u City Centeru one

Zelena 'slip' suknja od satena savršen je izbor u kombinaciji s basic majicom s printom, a odlično će se slagati s pastelnim ljubičastim tonovima. Karirani sako koji u struku možeš stegnuti remenom i sandale na petu u nježnoj ljubičastoj izgledat će sjajno! 

Sa stilom u dan pun obaveza

Svaka mlada žena u svom ormaru zasigurno ima traperice i košulju. Ova dva basic komada s razlogom već desetljećima slove za isplativu modnu investiciju - lako se prilagođavaju svakom modnom izričaju i godišnjem dobu! 

City izlog | Autor: Košulja Stradivarius - 149,90 kn; traperice C&A - 179 kn; torba Replay - 1040 kn; cipele Aldo - 590 kn; sat Olivia Burton, Krona - 1290 kn; sunčane naočale Mango - 169,90 kn; parfem Atelier Rebul 12 ml - 123 knsve dostupno u City Centeru one

Ovu odjevnu kombinaciju koju smo upotpunili bijelim balerinkama, sunčanim naočalama i pristupačnijom verzijom popularne Bottega Veneta torbe u popularnoj zelenoj boji predlažemo ti za svakodnevicu punu obaveza. Udobna je, super izgleda i primjerena za mnoge situacije.

Svečane prigode imat će više šanse u 2021.

Ukoliko i ti imaš gomilu vjenčanja, krštenja i drugih proslava na čekanju (još od početka pandemije), sigurno te, osim pitanja hoće li se održati, muči i pitanje što odjenuti. Naš savjet je jednostavna zelena haljina! Osim što je praktično rješenje jer ju je jednostavno kombinirati, a još jednostavnije odjenuti, haljina poput ove u trenu nam daje uvijek poželjnu dozu elegancije i ženstvenosti koje svečane prigode zahtjevaju.

 | Autor: Haljina Mango - 449,90 kn; baloner Orsay - 449,90 kn; torba Zara - 299,90 kn; cipele Graceland, Deichmann - 169 kn; set prstena Mango - 99,90 kn; rumenilo Dior, Douglas - 305 knsve dostupno u City Centeru one

Ako ne znaš s čime je kombinirati, uvijek možeš posegnuti za elegantnim slingback sandalama u nude boji i balonerom koji će te grijati u svježim noćima. Upečatljivo prstenje i klasična crna torbica sa zlatnim detaljima odličan su dodatak outfitu. 

Ukradi sve poglede na špici

Sada kad su terase kafića u većem dijelu zemlje ponovno otvorene, bila bi prava šteta ne obaviti omiljenu građansku dužnost mnogih Hrvatica - prošetati subotnjom špicom i popiti kavu na suncu. Ova omiljena rutina zahtjeva i stajling u kojem ćeš ukrasti sve poglede, a to ćeš zasigurno postići statement zelenom.

 | Autor: Pletena hudica H&M - 150 kn; traperice Bershka - 179,90 kn; cipele Tomy Hilfiger Humanic, Icon - 649kn; torba Massimo Dutti - 1199 kn; sunčane naočale Dior, Optika Optotim - 2286 kn; naušnice Mango 79,90 kn; marama s gumicom Stradivarius - 49,90 knsve dostupno u City Centeru one

Crop hudica i hlače širokih nogavica, koje su trenutno apsolutni must have, činile su nam se kao savršen spoj udobnosti i oku ugodne estetike, a ukoliko želiš vizualno izdužiti noge, onda su špagerice na petu savršen izbor za tebe. Ne zaboravi da su slamnate torbe i ove sezone poželjan modni dodatak koji ćemo viđati na svakom koraku i ugrabi jednu ovakvu slamnatu ljepoticu, a stajling podigni cool detaljima poput ove šarene marame za kosu, tradicionalnih naušnica i retro sunčanih naočala u duhu 70-ih.

Ukoliko ti se neki od izdvojenih komada odjeće i modnih dodataka dopao te bi njime voljela upotpuniti svoju garderobu, podsjećamo te da sve artikle možeš pronaći u trgovinama u City Center one, a za još više proljetne modne inspiracije, posjeti City Mix&Match

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!