Native sadržaj

Čak i najkompliciraniji muškarci neće odoljeti ovim stvarima

  • Kupiti muškarcu poklon nije uvijek lako, katkad ni sami ne znaju što bi poželjeli, ali jako dobro znaju da im se nešto ne sviđa...
  • Pa se često božićna kupnja pretvori u odvagivanje između onog što mu treba (čarape?) i onog što bi mogao biti fantastičan poklon - ukoliko mu se svidi
  • Srećom, ponuda na Zalandu je toliko šarolika da smo uspjeli izabrati tako raznovrsne poklone da će bar jedan od njih sigurno upaliti

Neki muškarci su poput najbolje prijateljice; vole ići u šoping, nije im teško isprobavati stvari, vole kupovati, pomoći će savjetom što nam dobro stoji i isto tako dobro znaju što njima pristaje i što vole. Imaju omiljene parfeme, više od jednog para cipela i razumiju se u modu. S druge strane ne boje se iskušati nove stvari i "lak slučaj" su kad govorimo o kupnji poklona.

S druge strane, tu su oni koje miris parfema smeta, jedna crna majica im je odlična, a drugu (identičnu) ne bi ni mrtvi nosili, vole sport, ali dobar reket ili loptu ne zna kupiti nitko osim njih, košulja je ili preozbiljna ili previše casual, kapa ih grebe, sat im ne treba... To su oni od kompliciranije sorte, s kojima smo na sto muka kad im treba kupiti poklon. Možda upravo sad pržiš na mukama smišljajući što.

Probali smo stoga napraviti što šarolikiji izbor poklona, na Zalandu asortimana doista ne nedostaje, od odjeće do gadgeta, kako biste lakše pronašle nešto za svog dragog, tatu, brata, koga god već prepoznajete u opisu. Nadamo se da će mu se svidjeti...

Topli flis

Pa, tko ne bi nosio hoodicu? Svi ih nose! Još kad je ovako fina, debela, topla. Ok, flis je malo čupaviji poput umjetnog krzna, skoro pa teddy, ali na njemu je i potpis cijenjenog brenda, pa zašto ne? Ovaj bi poklon trebao proći... 

 | Autor:

Calvin Klein hoodica (148,52 eura)

Zanimljivi novčanik

Ako je Desigualovo, mora imati boje! Tako je i s ovim novčanikom, začinjenim žarko narančastom bojom i s malo zmijskog uzorka. Nama se sviđa, a trebao bi se svidjeti i njemu, osim ako je njegov stil baš dendijevski.

 | Autor: Desigual patchwork novčanik (69,95 eura)

Dobar zvučnik

Dečki vole gadgete, zar ne? Više nego takozvane "mekane poklone" (čitaj: odjeću). Barem neki. Pa ako ti je dragi u toj skupini, a voli i glazbu, čak i tulume, ovakav poklon bi mu se trebao svidjeti.

 | Autor: Boss Gear Matrix red connected zvučnik (58,40 eura)

Donji dio trenirke

Trenirke su nove traperice. Muškarci ih ne trebaju više samo za sport. U trenirci idu na kavu, u grad, u šoping, nerijetko i u večernji izlazak, neki čak i na posao, a neki čak i na posao u uredu! Pa, eto, pokrila si sve s ovim donjim dijelom trenirke. 

 | Autor: adidas Sportswear donji dio trenirke Future Icons (59,59 eura)

...i gornji dio trenirke

Pa, kad si već kupila donju polovicu, zašto ne i gornju? Tako iz može odjenuti zajedno, kad je neki posebno svečani trenutak. Ono, kad dress code nalaže "casual smart" kombinaciju.
 | Autor: adidas Sportswear gornji dio trenirke Future Icons (62,95 eura) 

Ručni sat

Tanak i neupadljiv, sasvim crne boje i koliko jednostavnog, toliko i lijepog dizajna, ovaj ručni sat baš je dobar izbor za svakog muškarca koji ne želi na ruci imati blještav komad koji privlači poglede.

 | Autor: CHPO Nando Slayer ručni sat (70,21 eura)

Vikend putna torba

Omanja torba za putovanja uvijek dobro dođe. Ono, kad je treba samo ubaciti na stražnje sjedalo auta i klisnuti negdje na vikend. Dobro zvuči, zar ne? Dobro će zvučati i njemu. Bilo da zamišlja vikend s dečkima ili s boljom polovicom...

 | Autor: Pier One torba za vikend (39,68 eura)

Meki šal

Šal tartan uzorka klasik je nad klasicima, tu ne bi trebalo biti greške. Ovaj nosi potpis Ralph Laurenove linije i jedino odstupanje od klasike je mali medo našiven na njemu. Koji nosi poklone. Objasni dragome da je njemu upravo donio šal. 

 | Autor: Polo Ralph Laurent karirani šal (128,61 eura)

Tenisice? Uvijek!

Tenisice su univerzalna obuća, bez obzira na spol, dob, zanimanje... A kao što mi imamo po deset pari cipela, dečki znaju imati po deset pari tenisica. Sad su u trendu retro modeli, baš poput ovoga. Možda mu baš takve nedostaju?

 | Autor: Nike Sportswear Dunk Retro tenisice (128,61 eura)

Praktični ruksak

Ako su trenirke nova odijela, što su onda ruksakci? Sve: torba za sportske rekvizite, planinarska oprema, torba za spise, kofer... Postoji li muškarac koji nikad ne nosi ruksak? Sve ga je teže naći. Ukratko, ruksak je cool poklon!  

 | Autor: Doughnut ruksak (56,45 eura)

Zalando ima bogatu ponudu poklona za muškarce, zato brzo na stranicu i pronađi ono što se svidjeti dragim muškarcima u tvom životu! 

Photo: Zalando, Pexsels

Komentari 0