Native sadržaj

C&A ima predivne komade, evo izbora za nju i njega

  • Ovih dana svi želimo malo više zablistati
  • U C&A smo pronašli predivne komade za savršene prosinačke stylinge
  • Složili smo 5 outfita za žene i muškarce i - party sezona može početi!

Počela je prosinačka čarolija i baš kao što blistaju ulice i trgovi, želimo i mi zablistati u svojim outfitima. Na vidiku je uredski blagdanski party, kombinacije za večernje izlaske zahtijevaju malo veću dozu glamura nego inače, slijede nam okupljanja s prijateljima i obitelji, ali i novogodišnji doček - zato je pravi trenutak da u svoju garderobu dodate dozu blagdanskog sjaja. Odličan izbor festive komada pronašli smo u C&A i složili kombinacije za nju i njega. Diskretni šarm baršuna, upečatljivost zelene i crvene, bljesak šljokica ili vječna crna elegancija - ne samo da će vas odabrana odjeća lansirati u zvijezde svakog prosinačkog veselja, već ćete je moći kombinirati i za niz drugih prilika i kada se blagdanska glazba stiša...

Crno-crveno

Pomisao na prosinačke kombinacije priziva crvenu. Crvena nije tek modni izbor, ona je je izjava, njome kao da poručujemo da su blagdani tu, a mi spremni uživati u njima. U našim outfitima, ona je detalj, ali dominantan, uklopljen u svevremenske crne komade.
 | Autor: Crveni crop pulover uparen sa satenskom suknjom kombinacija je u kojoj ćete zablistati na partyjima i večernjim izlascima. Zaokružili smo ju remenom, rukavicama s metalnim detaljima i lakiranim gležnjačama i stvorili moćan i moderan outfit s neočekivanim pomakom. 
 | Autor: Crni baršunasti sako i klasične hlače ultimativna su muška večernja kombinacija, ali crveni pulover unio je dodatnu blagdansku notu u outfit koji savršeno balansira casual s formalnim komadima. 

Kombinacije crvene i crne mogu se beskonačno nizati i izražavati potpuno drugačije stilove. Za razigranije prosinačke outfite uklopite šljokice koje i na hlačama savršeno funkcioniraju. Uz čipkastu košulju i crveni sako klasičnog kroja koji zaokružuje ovaj blagdanski outfit lako ćete zadominirati plesnim podijem. 
 | Autor: Košulja s blagdanskim motivom, klasične hlače i leptir mašna kombinirani s kožnom jaknom i tregerima stvaraju zabavan spoj formalnosti i blagdanskog chica - zajamčeno, ovo je outfit koji odašilje samo dobre vibre!   
 | Autor:  

Blagdanska paleta

Ako ovog prosinca želite iskoračiti iz sigurne zone, a ipak zadržati blagdanski štih, predlažemo ultimativni blagdanski spoj boja - kombinaciju crvene i zelene. Dakako da ćete se izdvojiti iz mnoštva, ali to zapravo i želite jer, nije li prosinac baš stvoren za to?! Baršunasto zeleno odijelo toliko je trendi da smo ga viđali i na crvenim tepisima, a u kombinaciji sa ženstvenom crvenom satenskom košuljom stvara neodoljivu igru boja i elegancije. 

 | Autor:
Isti odabir vrijedi i za  muškarce - ovo zeleno odijelo s crnim reverom poželio bi i Harry Styles, a mi smo ga upotpunili crnim prslukom, dok dodatnu blagdansku notu unosi crvena kravata.   
 | Autor:

Bež elegancija s pomakom

Ova boja je kraljica svih trendova, ali za vrijeme blagdana treba je malo razdrmati. Komadi ispod elegantnog bež kaputa pozivaju na slavlje! Crna šljokičasta minica i bluza leopard uzorka sa statement naušnicama tako su živa i vesela kombinacija koja ipak zadržava elegantan look. 

 | Autor: Muški bež kaputi su također odraz modne sofisticiranosti, a usput omogućavaju široku lepezu kombinacija. Košulja s uzorkom i kravata u bordo nijansi ukazuju na istančan stil muškarca koji se ne boji modne zaigranosti.  

Kraljevska boja za ultra-svečani look

Ljubičasta nije tek tako bila omiljeni izbor kraljeva i kraljica - ona odašilje svečani, elegantni dojam. Bundica od eko-krzna savršeno se slaže sa srebrnom šljokičastom haljinom, dok muško odijelo kombinirano s košuljom i tregerima boje vina stvaraju elegantnu kombinaciju dostojnu kraljeva - i dostojnu formalnijih blagdanskih prilika.  

 | Autor:
 

 | Autor:


Fotografije i stlying: Goran Čižmešija
Make up: Seka Kožul
Kosa: Salon Glamour
Modeli: Marija Vuglač i Sandro Stanojević / IM Studio Model Agency
Zahvaljujemo CHIC bar & more na ustupljenom prostoru 
 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0