Native sadržaj

Bez modnih dodataka nema savršene kombinacije - evo najljepših komada

  • Torbica, marama, remen, kapa, sat, nakit... bilo koji komad accessoiresa dobra je ideja za božićni poklon
  • Modni dodaci su onaj važan začin koji koji definira stil i naglašava ga i nikad ih dosta - jeste li ikad čuli da se netko žali da ima previše torbica?
  • Pa, što god izabrali iz Zalandove rubrike Modni dodaci bit će dobrodošao poklon koji će na lice izmamiti osmijeh

Pitamo li žene, većina će se vrlo vjerojatno složiti da torbica nikad dosta. Ili da ima mjesta za barem još jednu. Ako imamo veliki crni tote koji nosimo na posao, nema razloga da ne kupimo i malu crnu torbicu preko tijela. A baš nam nedostaje i elegantni crni clutch za svečane prilike... Pa tako ni oversized šal od debele pletenine ne isključuje onaj u Burberry stilu, još manje maramu, a uz crni i smeđi remen dobro će nam doći i crveni i metalni zlatni i onaj od rafije za ljeto... Ono što želimo reći jest da modnih dodataka nikad dosta.

Odgovorno tvrdimo da je ta potreba opravdana! Modni dodaci mali su dodatak kombinaciji, često i jeftin, kojim možemo graditi stil i/ili ga mijenjati. Zamisli tako jednostavnu crnu haljinu, pletenu na primjer, koja će kako mijenjamo torbicu, remen, cipele izgledati sasvim drukčije. Jednom je nosimo sa širokim smeđim remenom, a na glavu stavimo pusteni damski šešir, u drugoj kombinaciji začinimo crvenom torbicom ili crvenim visokim čizmama, treći puta tu su balerinke i lepršava marama, u stilu Francuskinja... 

Jasno ti je o čemu govorimo, zar ne? Modni dodaci mala su dragocjenost u našem ormaru koja može učiniti veliku razliku. Zaronili smo u Zalando prebogatu ponudu accessoira i odabrali neke od najljepših. I nije bilo lako - konkurencija je stvarno velika!

Torbica? Da molim!

Što da kažemo, crvena je proglašena hit bojom ove zimske sezone. Nosi se sve crveno, od kaputa do cipela i čizama, a ova vatrena boja vrlo učinkovito će začiniti styling. Želiš li je u odijevanje uvesti diskretno i pomalo, crvena torbica je način.

 | Autor: Zalando Zalando

Mascara ručna torbica (41,55 eura)

Kapa glavu čuva, a ima i stila

Beanie ne mora biti samo komad koji grije glavu. Vunena kapica, kao što vidimo, može biti i statement komad. Kojim ne govorimo nužno da volimo djelo Karla Lagerfelda već i lik slavnog dizajnera koji je posljednjih godina posvuda po komadima ovog brenda.

 | Autor: Zalando Zalando Karl Lagerfeld vunena kapa (54,95 eura)

Kad je i pametan i lijep...

Pametni satovi velika su fora posljednjih godina. Uglavnom ih izbacuju sportski brendovi i oni čiji je fokus na tehnologiji te svi izgledaju uglavnom slično. No zašto ne spojiti pamet i ljepotu? Pa uzeti pametni sat iza kojeg stoji poznati modni brend. 

 | Autor: Zalando Zalando Liu Jo pametni sat u boji ružičastog zlata (129,00 eura)

Idemo na put!

Ova torba nije namijenjena samo macoljupcima, (ali kladimo se da će im se svidjeti) već i zaljubljenicima u putovanja. Naime, riječ je o omanjoj putnoj torbi, no dovoljno prostranoj za vikend putovanja od dva, tri dana. Odmah nam se negdje putuje... Kamo idemo?

 | Autor: Zalando Zalando MISAKO torba za vikend putovanja (44,99 eura)

Široki remen je must

Ovakav upečatljivi, široki remen može učiniti veliku razliku. Odjenemo li ga preko bilo kojega, pa i sasvim minimalističkog komada, ostavit će (drukčiji) dojam. A stvar nije samo u veličini, već i u zanimljivom dizajnu, poput ovog robusnog, s nježnom mašnicom!

 | Autor: Zalando Zalando Victoria Hyde remeen u crnoj boji (36,95 eura)

Komad nakita, nije li to idealan poklon za one najvažnije i najsvečanije dane, poput proslave rođendana ili Božića? Mi mislimo da jest. To su i prilike kad nam nije teško ni potrošiti malo više - jer nakit je ono što ostaje. P.S. Trenutačno je onaj zlatni najveći trend.

 | Autor: Zalando Zalando Narukvica Swarovski s bubamarom (133, 92 eura)

Svečana i slatka

Još jedna torbica? Pa lijepo smo objasnili, torbica nikad dosta. A ova je tako slatka, posebna zbog plisiranog materijala i s veeelikom mašnom da će biti idealna za sve svečane prilike koje zahtijevaju malu damsku torbicu u koju ništa ne treba stati osim ruža i pudera.

 | Autor: Zalando Zalando Next plisirana torbica s mašnom (47,00 eura)

Šljokice su must

U ovo doba godine svakako jesu. Sve sjaji, pa zašto ne bi i naš outfit? Nose se haljine sa šljokicama, salonke sa šljokicama, suknje sa šljokicama, torbice sa šljokicama... Ne želiš baš previše sjajiti? Omotaj samo šljokičasti šal oko vrata - i blagdanska čarolija je tu.

 | Autor: Zalando Zalando

Next marama s resicama i šljokicama (22,00 eura)

Kao pravi biseri

Malo sjaja u modne kombinacije (i život) možemo unijeti i nakitom. Ne moraju to biti pravo zlato i dragulji. Uz tako preciznu izradu, kvalitetne materijale i maštovit dizajn, bižuterija se sve više cijeni. Mi smo zaljubljeni u ove "luster naušnice" od umjetnih bisera.

 | Autor: Zalando Zalando

Naušnice Marchesa s umjetnim biserima (139,23 eura)

Poklon koji bismo i same poželjle dobiti jer je fora, lijep, praktičan - a ponajviše duhovit. Držač za visku čašu (s čašom i poklopcem) koji nosimo poput torbice, na remenu preko tijela. Naš je savjet čašu brzo isprazniti, da se vino nepotrebno ne mućka dok plešemo!

 | Autor: Zalando Zalando

Kurt Geiger torbica držač za vinsku čašu (99,41 eura)

Ovo je samo djelić ponude, otkrij još više na Zalando stranici! 

Photo: Zalando, Pexsels

Komentari 0