Moda

Zgodna prolaznica u savršeno ležernom, ali ženstvenom outfitu za šetnju vikendom

  • Sunčani proljetni dani pružaju nam priliku da se lakše modno izrazimo bez nošenja kaputa i jakni
  • Odličan primjer savršeno opuštenog, a opet sređenog stylinga dala nam je djevojka na zagrebačkoj špici
  • Za šetnju sa svojim ljubimcem odabrala je posebno trendi modnu kombinaciju

Lijepi sunčani dan savršen je za šetnju s kućnim ljubimcem po zagrebačkoj špici. Upravo takvu priliku iskoristila je ova zgodna prolaznica koja nas je oduševila zanimljivim i dosta uočljivim stylingom.

 | Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL Bruno Fantulin/PIXSELL

Odlučila se za odličnu ležernu, a opet ženstvenu modnu kombinaciju plavo-crnog pletenog kompleta sa zanimljivim uzorkom. Pametno je upotpunila ovaj vrlo popularan twinset jednostavnim, no efektnim modnim dodacima, poput crvene torbice i zanimljivog okruglog modela sunčanih naočala s plavim staklima.

Njen četveronožni ljubimac kojeg je vodila na uzici preslatko se iskombinirao s vlasnicom svojom crvenom ogrlicom. I moramo reći, ovaj dvojac nije prvi puta u našoj modnoj rubrici...

Možda vas zanima Skidamo kapu mladoj dami koja je pokazala kako nositi sako-haljinu na dobar način Rubrika Moda Moda

Najveću pažnju u njenom outfitu svakako je privukao njen dvodijelni komplet zanimljivog predimenzioniranog geometrijskog uzorka koji je trenutno vrlo popularan. Mnoge trendeseterice pepita uzorak (ili, engleski, dogtooth uzorak) obožavaju ukomponirati u svoje kombinacije, a slični stylinzi vrlo su spretni jer outfit odmah izgleda posloženo zahvaljujući statement odjevnom komadu koji je središte modne kombinacije.

Odlične primjere predimenzioniranog uzorka na kaputima možemo vidjeti i kod ove dvije prolaznice u plavoj-crnoj i crveno-crnoj kombinaciji boja!

 | Autor: Emica Elvedji/PIXSEL Emica Elvedji/PIXSEL

Možda vas zanima Savršeno modno usklađeni par sa zagrebačke špice: Plava im je najdraža boja! Rubrika Moda Moda
Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Komentari 0