Moda
La jupe

Ženstvenost i sjaj, to je ono što nudi nova, blagdanska kolekcija La jupe haljina

  • Nova La jupe kolekcija haljina savršena je za blagdane: ženstvene siluete nisu izostale, a sad su zasjale i posebnim sjajem svjetlucavih materijala, šljokica, kristala i raskošne čipke
  • Novi modeli haljina podjednako su inspirirani ženskom snagom i nježnošću, samouvjerenosti žene i njezinom samozatajnosti, klasikom i suvremenošću
  • Haljine je za snimanje La jupe kampanje odjenula influencerica Dona Lugonja Petković ili Donna Bombonna

Sanja Dujmović svojim nas je La jupe kreacijama još prije nekoliko godina uvela u bajkoviti svijet ženstvenih linija koje naglašavaju individualnu ljepotu, eleganciju i posebnost žene. 

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Ove godine u ulozi ambasadorice ženstvenosti i graciozne ljepote našla se Dona Lugonja Petković, jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica, koja je savršeno nosila novu La jupe kolekciju haljina i s lakoćom prenijela svu čaroliju i profinjenost blagdana.

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Hotel Esplanade poslužio je kao prelijepa kulisa pred objektivom Karmen Poznić koju dobro poznaju zaljubljenici u modu. 

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Modni brend La jupe postoji od 2015. godine i do sada je stekao veliki broj vjernih klijentica koje njihove haljine biraju za različite prilike, bilo da se radi o najsvečanijim životnim događajima, važnim poslovnim situacijama ili svakodnevnom osobnom stilu. Bez obzira na prigodu, La jupe je dokazao da su njihove haljine prikladne za različite događaje, a da pri tom ne kompromitiraju vlastiti stil i klasičnu eleganciju. 

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Nova kolekcija haljina inspirirana je podjednako ženskom snagom i nježnošću, samouvjerenosti žene i njezinom samozatajnosti, te klasičnom ljepotom i suvremenošću. Dona je pokazala kako nositi La jupe haljine, no ne sumnjamo da će mnoge vjerne pratiteljice hrvatske modne scene ove blagdane na svoj način zasjati u jednoj od predivnih haljina iz nove kolekcije. 

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Predstavljena kolekcija posebna je po odvažnim linijama koje nikada ne otkrivaju previše već decentno ističu obline prateći liniju tijela, ali uvijek s dozom romantike. Posebnost ove kolekcije su haljine koje stvaraju efekt glamura i svečanosti. 

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

U prikazanim kreacijama, La jupe dobro balansira različite materijale i boje s čipkom, perlicama i šljokicama, nabranim rukavima i dužinama haljina, te demonstrira mnoge novitete njihovog izričaja za koje smo sigurni da će se vrlo brzo naći u ormarima Hrvatica i svih zaljubljenica u modu.

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Svaka se haljina uklapa u blagdansku bajkovitu atmosferu, ali i u druge svečane dnevne i večernje prilike u kojima ćete poželjeti zasjati i osjećati se dobro u svojoj koži. 

La jupe | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Kvalitetni i fini materijali, vrhunska izrada i potpuna pažnja posvećena svakom detalju zaštitni su znak branda koji se ponosi osobnim pristupom klijenticama. Haljine se ručno šivaju, a proces izrade svake haljine je personaliziran. Svoju haljinu možete potražiti na web stranici La jupe ili na Instagram profilu brenda. 

La jupe haljina Možda vas zanima Haljine brenda La jupe obožavaju modne influencerice, otvara se showroom u Zagrebu Rubrika Moda Moda


 

Photo: Karmen Poznić

Komentari 0