Moda

Ženstveno i chic! Lejla Filipović pokazala kako se nose jedne od najpoželjnijih traperica sezone

  • Lejla Filipović nerijetko nas inspirira svojim nepogrešivim stilom i pokazuje kako nositi neke od najvećih hitova sezone
  • Poderane traperice doživljavaju svoj veliki 'come back', a kako u njima izgledati ženstveno, seksi i urbano pokazala je bivša misica
  • Mnogi pratitelji pohvalili su njezin stil, ali su im za oko zapeli i ostali odlično upareni modni detalji

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović nedavno je boravila na jugu zemlje gdje je posjetila majku Fehmu, a da joj je sunčani morski ambijent i više nego godio pokazala je i na novim fotkama u svome omiljenom Zagrebu. Svježa i uvijek lijepa Lejla odlučila se za urbani outfit dok je pozirala uz jedan od grafita posvećenih metropoli, a mnogima su oko zapeli detalji Lejline kombinacije koja je, kao inače, gotovo nepogrešiva. 

Možda vas zanima Lejla Filipović opet nas inspirira: pogledaj njezinu jednostavnu kombinaciju za šetnju gradom Rubrika Moda Moda

‘’Zagreb’’, napisala je kratko s emotikonom srca Lejla uz fotku na kojoj je naslonjena na zid u trapericama, tenisicama, laganoj vesti i baloneru. Look za proljetne temperature upotpunila je kapom i torbicom koju je vješto uparila s vestom. 

‘’Prekrasna fotkica’’, mnogi su joj komplementirali a onda i bacilli na komentiranje outfita. ‘’Kapa je mrak, može li se pitati odakle je?’’, zanimalo je jednu pratiteljicu. 

Jelena Rozga i Lejla Filipović obožavaju ovaj praktičan modni dodatak. Pronašle smo slične

Na savršenom Lejlinom outfitu za toplije dane najviše su nas se dojmile traperice kojima je supruga Tarika Filipovića zapravo uspjela dati jedan seksi, opušten ali i ženstven modni trenutak. 

Traperice visokog struka i loose nogavica s modne scene već su odavno istisnule skinny traperice. Međutim 44-godišnja bivša misica vrlo je dobro prepoznala da će uz to ‘iskidane traperice imati veliki 'come back'. Iako ove kontroverzne traperice nisu nikad sasvim iščezle s polica trgovina, računa se kako će preplaviti kolekcije vodećih high street brendova i postati među najomiljenijim komadima koji će kupovati nakon zimskih lockdowna diljem svijeta. Provjeri koji će se to još modeli nositi ove godine, jer ovih 5 modela traperica bit će pravi hit nadolazeće 2021. godine! Nabavi ih na vrijeme.

Upravo poderane traperice, pišu strani mediji, najviše ćemo viđati na Instagram profilima influencerica, a mnoge će rado prigrliti robusniji ‘boyfriend’ model ili popularni ‘mom jeans’ fit. 

Za slaganje vlastite proljetne kolekcije možeš se inspirirati i primjerima iz ponude naših high street dućana. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: H&M (oko 220,00 KN), (Zara (199.90 KN), Bershka (199.90 KN)

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    kaj ih je našla u kontejneru