Moda

Ženstvene, sanjarske i drukčije! U Iggy jaknicama od brokata rado ćemo dočekati svježije dane

  • Pogled na izloge omiljenih brendova jasno nam daje do znanja da je jesen iza ugla, a što znači da je pravi trenutak da krenemo razmišljati o osvježenju jesenske garderobe
  • I ovoga su nam puta pozornost privukle jakne domaćeg brenda Iggy koje su već godinama poželjni modeli
  • Svaka je pravi statement komad, tradicionalno izrađena od vrhunskih materijala i protkana prepoznatljivom estetikom brenda koja odiše ženstvenošću kojoj niti jedan romantičar i sanjar neće odoljeti

Koliko god mnogi od nas priželjkivali da ljeto potraje, ako već ne zauvijek, onda barem još koji mjesec, činjenica je da nas od kalendarskog početka jeseni dijeli tek mjesec dana, a što znači da je savršeno vrijeme da počnemo razmišljati o osvježenju garderobe. Komadi kojima se uvijek posebno radujemo i koje s velikim nestrpljenjem iščekujemo svakako su oni koje potpisuje Igrajna Vargek, dobro poznato i veoma omiljeno ime na domaćoj dizajnerskoj sceni. 

U ponudi njezinog brenda Iggy uvijek se mogu pronaći pravi statement primjerci, redovito izrađeni od vrhunskih materijala i protkani prepoznatljivom estetikom brenda. Vječni romantičari i sanjari dobro znaju da će ovdje uvijek pronaći neku krasotu s volanima, u ženstvenim nijansama i nosivu u apsolutno svakoj prilici, a ispod naših radara ni ove godine nisu prošle neodoljive jakne dostupne u nekoliko različitih varijanti koje su, kako kaže Igrajna, već godinama bestseller brenda.

 | Autor: Iggy Iggy  | Autor: Iggy Iggy  | Autor: Iggy Iggy

U duhu slow fashion pokreta, svaki se komad izrađuje po narudžbi pa im cijena, ovisno o željenom materijalu, varira od otprilike 80 do 120 eura, a dostupne su u S, M i L veličini, s tim da je novost da će se od ove jeseni raditi i u većim veličinama.  

Možda vas zanima Domaći brend 'Iggy' ima divne oversized majice s ogromnim mašnama. Zaljubili smo se na prvi pogled Rubrika Moda Moda

Obožavateljima brenda dostupni modeli su, vrlo vjerojatno, već dobro poznati, budući da su krojevi već godinama isti, dok se uzorci i materijali redovito mijenjaju pa tako i ove jeseni birati možemo između bomber jakni, strukiranih jakni s peplumom i Kyoto jakni  inspiranih tradicionalnim japanskim dizajnom kojemu i duguju ime. 

 | Autor: Iggy Iggy  | Autor: Iggy Iggy  | Autor: Iggy Iggy

Najatraktivniji modeli i dalje su oni izrađeni od brokata, skupocjene i sjajne svilene tkanine reljefnih i živopisnih uzoraka koji nastaju tkanjem šarenih niti žakardnom tehnikom, i nerijetko protkanih zlatnim i srebrnim nitima, a koji se stoljećima koristio za izradu najsvečanijih oprava. Upravo raskošnost ovog materijala u kombinaciji s nešto ležernijim krojevima čini Iggy komade toliko posebnima, ali i nosivima u svakodnevnim kombinacijama, pa ne iznenađuje da je Igrajni uvjerljivo najdraži. 

"Oduvijek sam voljela  raditi s brokatom i sličnim materijalima jer tako nastaju moćni, bogati i pravi statement komadi, a opet vrlo nosivi svakodnevno. Baš zato su te jaknice i toliko omiljene jer vam uz njih trebaju samo traperice i tshirt i obučeni ste", poručila je.  Nama ne preostaje ništa drugo no složiti se, i odabrati (barem jednu) savršenu kombinaciju materijala i kroja. I dakako, dočekati prve hladnije dane!

 | Autor: Iggy Iggy

 | Autor: Iggy Iggy  | Autor: Iggy Iggy

Jessica Alba Možda vas zanima Jessica Alba nosi neuobičajenu verziju traper jakne idealnu za jesen - i već je ima u trgovinama Rubrika Moda Moda
Photo: Iggy

Komentari 0