Moda
Massimo Dutti kardigan

Massimo Dutti kardigan jedan je od najprodavanijih komada, a može biti i idealna ljetna jakna!

  • Prugasta verzija ovog kardigana prošle je godine osvojila Instagram, a u ovoj sezoni dolazi u predivnoj krem boji
  • Idealan je izbor za prijelaznu, tanju jaknu koja će nam poslužiti tijekom ljeta, ali i s dolaskom jeseni
  • Jednako kao i prugasti model, izrađena je od strukturirane pletene tkanine, ravnog kroja i s dodatkom sjajnih zlatnih gumba

Budući da nam se ljeto uskoro bliži kraju, slobodno možemo početi tražiti i prve komade za prijelazno vrijeme, a chic kardigan iz nove Massimo Dutti kolekcije čini nam se kao odličan izbor za laganu jaknicu koju lako možemo nositi uz svaku modnu kombinaciju.

Massimo Dutti kardigan | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti. teksturirani kardigan

Nakon što je chic verzija s prugicama prošle godine osvojila sve modne trendseterice, Massimo Dutti ove sezone ima novu verziju kardigana od teksturirane tkanine, u luksuznoj krem nijansi. 

Massimo Dutti kardigan | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti. teksturirani kardigan

Teksturirani pleteni kardigan lako može proći kao casual ljetna jakna, a izrađen je od najmanje 75% organskog pamuka, s okruglim ovratnikom, elegantnim zlatnim gumbima i dugim rukavima. 

Mango haljina Možda vas zanima Ovu prekrasnu mini haljinu iz Manga želimo nositi svaki dan do kraja ljeta Rubrika Moda Moda

Massimo Dutti kardigan | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti. teksturirani kardigan

Ovaj Massimo Dutti bestseller svakom će našem outfitu dati dozu sofisticiranosti, a možemo ga nositi u jednostavnim kombinacijama s ljetnim haljinama u prohladnim ljetnim večerima ili u casual dnevnoj kombinaciji s trapericama i majicom!

Massimo Dutti kardigan | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti. teksturirani pleteni kardigan sa zlatnim gumbima, (99,95 eur)

Chic kardigan na massimodutti.com dostupan je po cijeni od 99,95 eura te su još uvijek dostupne sve veličine!

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić nosi predivan set iz Zare; pronašli smo i druge modele s vječnim cvjetnim uzorkom! Rubrika Moda Moda
Photo: Massimo Dutti

Komentari 0