Moda

Ženstvena snaga: Sandra je ušla u povijest, a mi smo izdvojili njezinih 7 nama najdražih lookova

  • Najbolja hrvatska atletičarka, Sandra Perković, sve nas je oduševila svojim novim sportskim uspjehom!
  • Sandra je oduvijek oličenje snage i elegancije, a nikad nije krila koliko obožava modu
  • Kako bismo proslavili njen uspjeh, donosimo ti nama najdraža izdanja talentirane i ustrajne Sandre!

Naša najuspješnija atletičarka, Sandra Perković, osvojila je srebrnu medalju u bacanju diska na Svjetskom prvenstvu u atletici, koje se održava u američkom gradu Eugeneu, u Oregonu. Sjajna Sandra se osvajanjem ove medalje upisala u povijest, budući da joj je to peta medalja na svjetskim prvenstvima, što dosad nije uspjelo nijednoj atletičarki u disciplini bacanja diska. Našoj Sandri ovo je čak ukupno 12. medalja na velikim natjecanjima!

32-godišnja Sandra, osim što niže velike uspjehe u atletici, često nas iznenadi i svojim modnim odabirima. Sandra nikad nije krila da voli modu te nas uvijek oduševljava svojim svečanim, ali i casual modnim i beauty izdanjima. 

U nastavku ti donosimo nama najdražih sedam izdanja Sandre Perković!

Pletenice

Frizura koju Sandra često voli nositi na terenu, ali i izvan njega. Elegantna frizura predivno otkriva Sandrino lice te joj odlično pristaje!

Mala crna haljina

Ovaj modni odabir klasika je s kojom se ne može pogriješiti, a ovdje se odlučila za verziju male crne haljine s dodatkom perja, dok je kombinaciju upotpunila elegantnim cipelama u špic.

Casual

I upečatljive boje odlično pristaju Sandri, što možemo vidjeti u ovom njenom casual izdanju gdje je kombinirala traperice s ljubičastim pletenim puloverom i efektnim žutim cipelama sa svjetlucavim ukrasom. Dodatnim modnim detaljem remena s tirkiznom školjkom, Sandra je naglasila struk.

Možda vas zanima Sandra Perković dečku posvetila romantičnu čestitku povodom godišnjice veze: “Hvala ti na svemu jedini moj!“ Rubrika Stars Stars

Ljetni đir

Da je bijela prava boja ljeta, zna i naša proslavljena sportašica, a ovdje se odlučila za jednostavnu bijelu kombinaciju kratke lepršave haljine i bijelih natikača.

Make up

Uz modna izdanja, ona voli i svoje lice naglasiti predivnim make upom. Sandra se voli igrati beauty lookovima, od neutralnih tonova do crvenog ruža, ali ovaj nam je najposebniji.

Glamurozno

Sandru sve češće gledamo i u glamuroznim izdanjima, a nama se posebno svidjela ova modna kombinacija u svijetlo ružičastoj haljini spuštenih ramena s prorezom koju je kombinirala s upečatljivim remenom s ružičastim cvijetom i bijelim sandalama.

Sportski look

Ipak, najdraži Sandrin look nam je onaj u dresu, na terenu, gdje svaki put daje sve od sebe. Njenoj hrabrosti i ustrajnosti svi se divimo, a najljepša nam je kad ostvaruje svoje snova i ruši rekorde.

Sandra je jednom prilikom otkrila i po čemu bi željela da je pamtimo: “Voljela bih biti upamćena kao najuspješnija atletičarka svih vremena, u svojim ženskim disciplinama. Htjela bih se približiti toj famoznoj udaljenosti od 76,80 metara. Željela bih biti ponos Hrvata, voljela bih biti uzor, ono što su meni bile Janica ili Blanka. Želim biti pozitivan uzor djeci, ali i uzor da se redom, radom i disciplinom, ljubavlju i velikom voljom može doći do uspjeha, a tim uspjehom ne treba zadovoljavati druge, nego sebe. Nema većeg zadovoljstva od svog osobnog zadovoljstva i osobnog uspjeha. Onog uspjeha koji razumiješ samo ti i tvoji bliski prijatelji”, rekla je Sandra prilikom gostovanja u podcastu Putem oblaka. Čini nam se da je Sandra velik dio svoje želje već i ostvarila!

Možda vas zanima Ani Radišić stižu poznati gosti: U live podcastu Sandra Perković, Marijana Batinić, Tonči Huljić, Ida Prester... Rubrika Life&style Life&style

 

Photo: Instagram @discus70queen

Komentari 0