Life&style
Ruben Van Gucht

Tko je tri godine mlađi Belgijanac za kojeg se Blanka Vlašić udala u tajnosti?

  • Daleko od očiju javnosti Blanka Vlašić se udala u ponedjeljak na intimnom vjenčanju u Splitu
  • I ona i njezin sada suprug Ruben Van Gucht to su sinoć objavili na svojim Instagram profilima
  • Tko je 35-godišnji, nama nepoznati Belgijanac, koji je već prije bio u braku?

Plavokos, vitak, visok... zgodan. To možemo reći za Rubena Van Guchta kad ga vidimo, nije loše Blanka izabrala. Ali još ikakav detalj o ovom Belgijancu, teško. Iako poznata osoba u Belgiji, teško da je mnogo ljudi čulo za njega u Hrvatskoj. Ipak, sad sve zanima...

Jer oboje su, svatko na svom Instagram profilu objavili sretnu vijest: "Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je pored fotografije.

Objavom prije dvanaest sati (iako je diskretno vjenčanje u krugu obitelji u Splitu održano još u ponedjeljak) objavili su sve, svoju ljubav, brak i dijete koje dolazi. 

Malo smo zatečeni? Naime naša slavna atletičarka otkako se povukla iz sporta živi mirnim životom, bez eksponiranja u javnosti i mediji o Blanki rijetko pišu pa je malotko znao što se valja iza brda. A još manje tko je Ruben Van Gucht - vjerojatno je tako Blanki i odgovaralo, govori o tome i intimna svadba s malo uzvanika i vrlo daleko od znatiželjnih fotografa (sve suprotno od druge "važne" splitske svadbe, Grašo-Huljić). Van Gucht je tako na ceremoniju navodno pozvao samo jednu osobu koja mu je ujedno bila i vjenčani kum, svog menadžera Paula De Geytera.

Dakle, tko je njezin odabranik Ruben? Ima 35 godina i tri je godine mlađi od Blanke. On je po horoskopu strijelac, ona škorpion - vatrena kombinacija! Studirao je komunikologiju na belgijskom fakultetu VUB. Radio je na regionalnim televizijama RTV i EXQI, a trenutačno je voditelj na belgijskoj televiziji VRT - komentira nogometne utakmice te biciklističke utrke, a radi i na radiju. Očito ih je sport zbližio. Osim na televiziji, radi i na radiju i očito ih je sport zbližio: Blankin sada već muž trči maratone, a 2017. godine objavio je knjigu 'Sportsman' s anegdotama o poznatim sportašima. Trivia: obožava pse, točnije pse rase ridgeback (rodezijski gonič) je mnogo slika na instagramu zauzimaju njegovi ljubimci. 

Ruben Van Gucht | Autor: Instagram@rvgucht Instagram@rvgucht

Blanka nije u njoj jer su se upoznali kasnije. Prije tri godine ju je posjetio u Splitu zbog snimanje emisije 'De Kleedkamera', a već su tada znatiželjni novinatri zabadali nos pitajući imali između njih dvoje nečega. Hladno je odbio tu mogućnost (danas mu više ne vjerujemo): "I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali sve je na prijateljskoj bazi", tvrdio je.

Ruben Van Gucht | Autor: Instagram@rvgucht Instagram@rvgucht Inače, Ruben je već bio u braku i to sedam godina s poduzetnicom Laurence Van Tongerloo, od koje se razveo u listopadu prošle godine. Prije toga su bili zajedno dvije godine. Kako su bili poznati par, na Instagramu je objavio da više nisu zajedno. Djece nisu imali, a činilo se da ni ne žele. Jednoj je Rueben na pitanje o potomstvu odgovorio: “Često me pitaju želimo li proširiti svoju obitelj, ali, iskreno, još nismo sigurni. U našem okruženju mnogi parovi imaju djecu, ali ne dopuštamo da to utječe na nas. Sami smo odgovorni za svoju sreću.” Ipak, Ruben pomaže radu više dobrotvornih organizacija namijenjenih djeci.

Blanka i Ruben, sretni par sada očekuje sina koji dolazi potkraj godine. Želimo im sreću!

 

Photo: Instagram@rvgucht
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ONA JE ZAGOVARALA PREDBRAČNU ČISTOĆU A SAD ČEKAJU DIJETE.....PO DUHU SVETOM, VALJDA....A LIK SE TEK NEDAVNO RASTAO