Moda

Zbog ovih 15 novih cipela iz Zare jedva čekamo jesen!

Hoćeš-nećeš, u Zaru se uvijek vratiš! Nova kolekcija za jesen puna je genijalnih cipela, čizama i balerinki koje jedva čekamo nositi...

Jedan od naših omiljenih high-street brendova i ove godine će zasigurno osvajati modnu scenu svojom jesenskom kolekcijom. Gdje god pogledamo pronalazimo genijalne komade koji izgledaju puno skuplje nego što stvarno i jesu, ali jedan nas je Zarin dio posebno oduševio. Radi se o novoj kolekciji obuće, koja je jednom riječju - genijalna!

Iako smo još uvijek kompletno fokusirani na ljeto, more i japanke, a pomisao na jesenske i zimske temperature budi negativne emocije u nama - nakon što smo vidjeli neke od ovih čizama, priznajemo da jesen i više nije tako strašna! Zara za jesen priprema cijeli asortiman čizama svih boja, oblika, modela i visina potpetica, a nama je bilo prilično teško odabrati tek nekoliko favorita. 

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: 799 kuna, 349 kuna, 799 kuna

Možda vas zanima Zara već izbacila prve čizme - i mega hit su nam! Rubrika Moda Moda

Kako jesen zna biti i relativno topla, tako je Zara u kolekciju ubacila i nekoliko otvorenih i polu-otvorenih cipela i sandala na vezanje, a iako ovoga puta dolaze s nešto višom cijenom - nama izgledaju dizajnerski luksuzno! Sandale na vezanje ovogodišnji su hit brojnih svjetskih dizajnera, a od sada ih možemo uloviti i u omiljenoj Zari po povoljnijim cijenama. 

 | Autor: Zara Zara Sve po cijeni od 299 kuna

S prvim hladnijim danima iz ormara vadimo salonke, a ove sezone biti će sve samo ne crne. Obožavamo crvenu za jesen, ali i divan bež model s remenčićem oko gležnja savršeno će pristajati uz sva ona odijela koja jedva čekaš izvaditi iz ormara. 

 | Autor: Zara Zara Model s crnim remenom 199 kuna, svi ostali modeli 179 kuna

Još jedan povratnički trend koji predviđamo ove jeseni? Balerinke! 

 | Autor: Zara Zara Oba model, 299 kuna

Možda vas zanima Zara torba iz nove kolekcije košta samo 80 kuna, a nije samo ona na sniženju... Rubrika Moda Moda

Međutim, ako je Zara poznata po jednom modelu obuće onda su to svakako - čizme! Osim visokih čizama, Zara je ove godine i puna fantastičnih gležnjača u svim bojama i materijalima. Animalni print jedan je od vodećih trendova u sezoni pred nama, prema tome ni ne čudi nas da u Zarinoj kolekciji postoji nekoliko čizama zmijskog i leopard printa.

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: 799 kuna, 699 kuna, 599 kuna

S druge strane, Zarine popularne gležnjače s biserima ove su godine dobile svoju mlađu varijantu i već sada im predviđamo blistavu modnu budućnost! Jesen nam se jako sviđa, a još nije ni blizu početka... Jao, opet bankrot zbog Zare!

Photo: Zara

Komentari 0