Moda

Zara torba iz nove kolekcije košta samo 80 kuna, a nije samo ona na sniženju...

Osim ove trendi torbe, u 'special prices' ponudi našli su se još neki cool komadi iz najnovije kolekcije - baš kao što smo priželjkivali! Provjeri što još možeš nabaviti po vrlo povoljnim cijenama

Jedna od najomiljenijih shopping destinacija svih trendseterica, Zara, poznata je po izbacivanju noviteta na tjednoj bazi, ali i po svojoj 'special prices' ponudi u kojoj nudi komade iz nove kolekcije po vrlo pristupačnim cijenama. Ovoga puta za oko nam je zapela praktična 'tote' torba koja dolazi u dvije nijanse (bijeloj i plavoj), a košta svega 79,90 kuna

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Torba Zara (79,90 kuna)

Osim što je vrlo praktična, ova torba odlično se uklapa u svakodnevne kombinacije i upotpunjuje svaki stajling. Tako je možeš uklopiti u svoje poslovne i casual outfite i biti sigurna da ćeš imati dovoljno mjesta za sve stvari koje ti mogu zatrebati. Efektna plava boja dat će zanimljiv završni touch tvojoj kombinaciji, dok s neutralnom bijelom sigurno nećeš pogriješiti zbog lakoće kombiniranja s gotovo svim odjevnim predmetima.

Možda vas zanima Zara već izbacila prve čizme - i mega hit su nam! Rubrika Moda Moda

Uz ovaj vrlo pristupačan i trendi model torbe, u specijalnoj ponudi poznatog hight street brenda našli su se i odlični modeli traperica, košulja i cipela koje možeš kupiti po cijeni od 99,90 kuna. U nastavku smo izdvojili neke od najupečatljivijih komada. Koji su tvoji favoriti?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: košulja Zara (99,90 kuna);  košulja Zara (99,90 kuna)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: traperice Zara (99,90 kuna);  traperice Zara (99,90 kuna)  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: cipele Zara (99,90 kuna);  cipele Zara (99,90 kuna)

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0