Moda

Zara već izbacila prve čizme - i mega hit su nam!

Okej, znamo da tek kreće prava sezona kupaćih kostima, ali naša omiljena Zara svojom je novom kolekcijom već debelo zakoračila u jesenske dane

Tek smo se skinule u badiće i natikače, a već razmišljamo o jeseni! Kako i ne bi, kad svi naši omiljeni modni brendovi na svoje police već stavljaju prve jesenske komade. Zara definitivno već sada vodi, a kad vidiš njihovu fantastičnu novu kolekciju čizama, poželjet ćeš jesen u roku odmah!

 | Autor: Zara Zara Kožne čizme s visokom potpeticom, 899 kuna

Visoke kožne čizme sigurno će biti komad koji će željeti sve trendi cure ove jeseni. Ovaj Zarin model dolazi u čak tri nijanse, od kojih je praktički nemoguće odlučiti se samo za jednu. Uz midi haljine i suknje od pletiva, ove ćeš čizme apsolutno obožavati!

 | Autor: Zara Zara Kožne čizmice s tankim potpeticama, 599 kuna

Kožne čizmice s visokim potpeticama dostupne su u crnoj, crvenoj i bijeloj boji. Idealne su za traperice i sve ostale modele hlača koje imaš u ormaru, a one hrabrije među nama svakako bi se trebale odvažiti na ovu divnu jarko crvenu boju jer su najbolji način kako podići svaku kombinaciju u sekundi!

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: 899 kuna, 699 kuna, 599 kuna

Jesen je idealna sezona za brušenu kožu, koja čini cipele puno luksuznijima nego što stvarno jesu. Savršene za dan, ali i za večer; no nikako za kišne dane...

 | Autor: Zara Zara Čarape-čizme (449 kuna)

Čarape-čizme nosit će se i ove jeseni! Nakon što su prošle godine postale možda i najveći hit među čizmama, svoju vladavinu ormarima trendi cura nastavljaju i u sljedećoj sezoni. Jednom kad shvatiš koliko su udobne, praktične, a super moderne - nećeš ni htjeti obući neki drugi model!

 | Autor: Zara Zara Ravne kožne čizmice s bisernim perlicama, 599 kuna

Nezaobilazne biker čizme nose se svake pa i ove sezone. Nema šanse da se ne sjećaš super popularnih čizama s biserima koje je nosila svaka druga cura u gradu, a ove godine Zara ima i njihovu jesensku varijantu.

 | Autor: Zara Zara Kaubojske čizmice (449 kuna) i čizmice na petu (699 kuna)

Od printeva, jesen će obilježiti - zmija! Bez obzira na model, čizme od zmijske kože nezamjenjivi su modni statement koji trendseterice već odavno obožavaju. I Zara je ove godine predstavila svoje modele, a njihove kaubojske čizmice jako su brzo postale hit komad koji je zavladao Instagramom.

 | Autor: Zara Zara Čizme od tkanine (449 kuna) i kožne gležnjače boje cigle (549 kuna)

Niske gležnjače mogu se nositi već i u ljeti. Primjerice, u kombinaciji s mini suknjama i kratkim traper hlačicama mogu izgledati super trendi čak i na visokim temperaturama. A onda ćeš ih super kulerski prebaciti i u jesensku sezonu i nositi uz sve one divne pletene komade...

Photo: miss7

Komentari 0