Moda

Zavirili smo u novu kolekciju Polène torbica čiji je francuski chic zaludio Instagram

  • Da smo u modnoj eri minimalizma i povratka klasici, dokazuje sve veća popularnost torbica francuskoga brenda Polène Paris
  •  Karakterističnim izgledom, zemljanim bojama, praktičnošću i i kvalitetom Polène osvaja žene diljem svijeta 
  • Zavili smo u novu kolekciju koja donosi dašak francuskoga chica svojom profinjenošću i elegancijom  

Nakon perioda skupih trendi torbica koje nakon malo vremena odu u zaborav, sretni smo što smo opet u eri jednostavnosti i funkcionalnosti, a upravo su to glavne karakteristike torba brenda Polène Paris koji osvaja žene diljem svijeta. Sve Polène torbe prepoznatljive su po svom bezvremenskom dizajnu koji ne podliježe prolaznosti trendova, a domaće i strane influencerice prepoznale su njihovu kvalitetu i mudro ih uklapaju u svoj stil!

Možda vas zanima Piccola je predstavila novi model torbice, Dora Martinović već ga ima u kolekciji Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Sušić (@katesusic)

Polène je stjekao globalno priznanje svojim snažnim, jednostavnim dizajnom će modni znalci lako prepoznati na ramenu djevojaka poput Jeanne Damas. Kao što je uobičajeno u mitu o stilu francuskinja, ovdje nećete pronaći napadne logotipe ili upadljive metalne dijelove. Brend izagovara "diskreciju" i želi da fina izrada, kvalitetni materijali i elegantni savoir-faireom govore za sebe. I to im je uspjelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madline (@madlinee)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella (@stellaarhg)

Iza ideje brenda stoje dva brata i sestra koji su tvrtku osnovali 2016. godine. Inspirirali su se radovima najboljih dizajnera kao što su Madeleine Vionnet, Mariano Fortuny i Madam Grès. Polène torbe ručno se izrađuju u Španjolskoj od najkvalitetnije teleće kože, ali njihova priča ima i ekološku stranu koja se temelji na tome da sva koža potječe iz prehrambene industrije i daje se u štavionice umjesto da se baca, tako da se Polène torbe nikada ne izrađuju od egzotične kože. O brizi za okoliš dokazuje i činjenica da brend poštuje najstrože ekološke standarde prema europskim pravilima. Ove torbice tako predstavljaju izvrstan 'investment piece' jer se cijene kreću od 130 do 420 eura, a svojom kvalitetom i profinjenošću nimalo ne zaostaju za skupljim brendovima!

 | Autor: Polène Polène Foto: Polène / Numéro Dix (420 eura)

 

 | Autor: Polène Polène Foto: Polène / Neiti EDITION DUO CAMEL (260 eura)

 | Autor: Polène Polène Foto: Polène / Nodde EDITION TAUPE GLATTES LEDER (390 eura)  | Autor: Polène Polène Foto: Polène / Numéro Neuf Mini EDITION TEXTURIERTE PFIRSICH (340 eura)  | Autor: Polène Polène Foto: Polène / Tonca EDITION DUO LORBEER (390 eura)

Možda vas zanima Louis Vuitton torba za sendviče novi je viralni hit. Od cijene nam se vrti u glavi Rubrika Moda Moda
Photo: Inastagram @polene_paris

Komentari 0