Moda

Piccola je predstavila novi model torbice, Dora Martinović već ga ima u kolekciji

  • Koji su glavni trendovi torbica u 2024. i u koje se modele isplati investirati? Na cijeni su čiste linije, žive boje i decentni detalji koji se savršeno naslanjaju na  jedan od najvećih prošlogodišnjih trendova - tihi luksuz
  • Jedan od najcijenjenijih detalja 'old money' svijeta zasigurno su inicijali kojima se personaliziraju omiljeni komadi, a jedan se brend svojom ponudom upravo ovakvih komada posebno ističe - domaći brend Piccola
  • Nakon bezvremenskih ljetnih modela, u ponudi brenda upravo su osvanuli noviteti savršeni i za nešto hladnije dane, ali i sve ostale mjesece u godini

Nova je godina možda tek započela, no modni urednici i ini insajderi već naveliko seciraju sve što su dizajneri predstavili proteklih mjeseci i što će u narednima zaživjeti kroz najveće trendove, već sada sigurni da će određeni komadi po popularnosti debelo premašiti sve ostale.

U svijetu torbica, modnih dodataka čijem odabiru posvećujemo posebnu pažnju i za koje smo nerijetko spremni izdvojiti iznose i nešto više od onih koje nam vlastita savjest opravdava, nastavlja se trend povratka osnovama, a što u prijevodu znači da će i dalje sve popularnije biti strukturirane siluete i retro dizajn. Na cijeni su čiste linije, žive boje i decentni detalji koji se savršeno naslanjaju na  jedan od najvećih prošlogodišnjih trendova - tihi luksuz. 

Možda vas zanima Louis Vuitton torba za sendviče novi je viralni hit. Od cijene nam se vrti u glavi Rubrika Moda Moda

Jedan od najcijenjenijih detalja 'old money' svijeta zasigurno su inicijali kojima se personaliziraju omiljeni komadi, i koje je čak i Zara odlučila ponuditi svojim kupcima, a jedan se brend svojom ponudom upravo ovakvih komada posebno ističe - domaći brend Piccola, od prvog dana poznat po kvalitetnim torbama elegantnog i bezvremenskog dizajna izrađenima od vrhunskih materijala i redovito ukrašenima suptilnim inicijalima.

 | Autor: Instagram @piccola.hr Instagram @piccola.hr Foto: Instagram @piccola.hr

Modeli koje potpisuje Doriana Miletić već nekoliko su godina pravi statement komadi nosivi svakodnevno i prilagodljivi baš svakom stilu, a za razliku od najpopularnijih modela poput torbe Sali ili nešto novijeg modela Portofino, a koji su rezervirani za najtoplije dane, u ponudi brenda osvanuli su noviteti savršeni i za nešto hladnije, ali i sve ostale mjesece u godini. 

 | Autor: Instagram @piccola.hr Instagram @piccola.hr Foto: Instagram @piccola.hr

Uz divan model imena New Londra, jednu od onih savršenih manjih torbica koju bismo rado nosili u doslovno svakoj prilici koja nam pada na pamet i koja zasad postoji u toploj smeđoj, sivoj i dvije zelene nijanse, posebno nam se svidio nešto konkretniji i praktičniji model imena Thalia. Kako nam otkriva Doriana, radi se od dvije različite kože - teksturirane i glatke, a dolazi u raznim bojama kao što su taupe, crvena, bordo, crna, konjak i tamno plava. S proljetnim će danima torba biti dostupna i u jeans blue i sage green nijansama, ali i još pokojoj boji koju će tek predstaviti. Što se pak inicijala tiče, mogu se raditi u zlatotisku ili tisku u srebrnoj boji.

Longchamp torba Možda vas zanima Mango torba jako nas je podsjetila na kultni Longchamp model koji je ponovno jako popularan Rubrika Moda Moda

Ovaj novi tote model savršen je primjer onoga što od torbe želimo u ovoj godini - vrlo je chic i nevjerojatno praktična, pročišćena od bilo kakvih suvišnih detalja koji bi odvukli pažnju s jednostavne, ali veoma sofisticirane siluete koja neodoljivo podsjeća na oblik cekera, a njezin bezvremenski štih oplemenjen je tek elegantnim remenčićem od kože na kojeg su utisnuti inicijali. 

 | Autor: Instagram @piccola.hr Instagram @piccola.hr Foto: Instagram @piccola.hr

Da je u pitanju model koji bi lako mogao postati omiljen mnogima možda najbolje govori to što ga je u svoju kolekciju već dodala Dora Martinović, ime dobro poznato na domaćoj sceni. Ona ne samo da je oduvijek znala prepoznati potencijal it komada puno prije svih ostalih, već u njezinoj višegodišnjoj karijeri jedne od naših najpopularnijih modnih influencerica nismo uspjeli primijetiti nijedan fijasko. Nama je to i više no dovoljno da možemo reći da imamo prvu torbu ove godine u koju apsolutno vrijedi investirati! 

 | Autor: Instagram @dorica505 Instagram @dorica505 Foto: Instagram @dorica505

 

Photo: Instagram @dorica505

Komentari 0