Moda

Zašto je ova Zarina haljina za 299 kuna takav hit?

Sigurno si je već negdje primijetila! Ova Zarina haljina potpuno je osvojila Instagram, a s cijenom od 299 kuna mogla bi postati i tvoj sljedeći super ulov

Zaustavite sve, imamo novu omiljenu haljinu iz Zare! Sunce je izašlo u punom sjaju, puloveri i jakne su duboko u ormarima, izvadile smo i svoje omiljene sandale, a temperature jako nalikuju na one vruće ljetne. A što drugo odjenuti na ovako divnom vremenu od jedne prave ljetne haljine? Ova Zarina haljina (koja košta 299 kuna!) pravi je modni ulov koji nismo mogli ne primijetiti na Instagramu.

Duga karirana haljina s okruglim ovratnikom i kratkim rukavima dio je Zarine proljetne kolekcije koja je upravo savršen spoj safari-stila te neutralnih detalja i ostalih mikro trendova, poput primjerice velikih gumba na leđima. Haljina dolazi s pojasom od iste tkanine u struku, zbog čega će tvoj struk biti savršeno naglašen. Suknja širokog A-kroja sa skrivenim džepovima u bočnom šavu izgleda tako elegantno i tako trendi!

 | Autor: Zara Zara Karirana haljina s pojasom, 299 kuna

Ova haljina je i prava kameleonka: možeš ju super jednostavno iskombinirati uz tenisice, ali i uz omiljene visoke sandale. Dodaj joj jednu super slatku basket torbicu i dobila si savršeni ljetni look. 

Možda vas zanima Za ovu Zarinu limitiranu haljinu postoji lista čekanja Rubrika Moda Moda

Treba ti još razloga zašto je obožavamo? Dovoljno je formalna da ju nosimo na posao. Pamučna je - što je čini idealnom za visoke temperature. I dovoljno duga da je možeš odjenuti na baš sve evente koje imaš u planu. Helou, za 299 kuna? Kupujemo!

 

Objavu dijeli alyssbowen (@alyssbowen)

Možda vas zanima Vrijedi li ova Severinina haljina tisuću eura? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram

Komentari 0