Moda

Vrijedi li ova Severinina haljina tisuću eura?

Severina se na koncertu Gorana Karana u Lisinskom pojavila u predivnoj dugoj, crno-bijeloj haljini - i odmah smo ju locirali!

Ma budimo realni, većina stvari koje Severina odjene - mi obožavamo! Ova predivna haljina brenda Preen by Thornton Bregazzi nije nikakva iznimka, štoviše ova je haljina spoj svih trendova koje ove sezone najviše volimo. Midi je dužine, predivnog princeza A-kroja, kombinacije crno-bijelih boja te toliko obožavanog off-the-shoulder izreza. 

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

 Ne moramo dodatno ni objašnjavati zašto smo se u ovu haljinu zaljubili na prvi pogled, zar ne?!

Severina je bila gošća koncerta Gorana Karana u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i nadamo se da se ostatak njegovih gošća neće ljutiti kada kažemo da su te večeri ipak sve oči bile uprte u Seve...

 | Autor: Instagram Instagram

Severina je svom outfitu dodala jednostavne bijele cipele na petu i pustila Preen haljini da vodi glavnu riječ. Uz super jednostavnu šminku i frizuru, Severina je kao i obično zasjala kako samo ona zna.

Možda vas zanima Severina iskopirala poznatu modnu blogericu? Rubrika Moda Moda

Kako to obično bude, odmah smo se bacili u potragu za Severininom haljinom, u nadi da nas možda cijena neće baciti u potpuni bankrot. Pronašli smo ju na luksuznoj online shopping stranici Net-a-porter - i nije jeftina...

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Preen by Thornton Bregazzi Virginia off-the-shoulder midi dress, 1.080 eura

Predivna midi haljina može se nositi na dva načina preko ramena, a zbog rastezljivih materijala savršeno će se prilagoditi svakom obliku tijela. Cijena? Nije sitnica. Iako savršena, ova haljina koštat će te 8000 kuna... Što misliš, vrijedi li toliko?

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eva25

    Ne vrijedi zajedno sa Sevkon vise od 50 .