Moda

Severina iskopirala poznatu modnu blogericu?

Zanima nas tvoje mišljenje: kojoj bolje stoji ova žuta Tibi haljina? Moramo priznati da su je iskombinirale jako slično...

Možda je Severina čak i nesvjesno pokupila inspiraciju od poznate brazilske modne blogerice Camile Coelho jer nam se ovi outfiti čine jako slični. Na promociji Aura kozmetike u Beogradu, čije je Severina novo zaštitno lice, pojavila se u predivnoj žutoj midi haljini američkog brenda Tibi. 

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

 Ovu predivnu žutu haljinu Severina je iskombinirala sa bijelim Jimmy Choo cipelama s mašnom te pismo torbicom boje devine dlake. 

 | Autor: miss7 miss7 Tibi haljina (8.300 kuna) i Jimmy Choo cipele (4.900 kuna)

Međutim, čim smo vidjeli Severinu u ovoj haljini znali smo da nam je ovaj outfit odnekud već poznat... Naime, brazilska modna blogerica s američkom adresom, Camila Coelho, u gotovo se identičnoj kombinaciji pojavila u veljači na pariškom tjednu mode.

 | Autor: Getty Images Getty Images Camila Coelho prva je nosila Tibi haljinu!

Camila je svoj žuti komad iskombinirala s bijelim Louis Vuitton cipelama i nude bucket torbicom brenda Danse Lente, koja dolazi s cijenom od 1.800 kuna. 

Možda je ova žuto-bijela kombinacija jednostavno IN, a možda je naša Severina pronašla novu modnu inspiraciju... Kako god bilo, nama je ova haljina totalan hit na objema, ali nas i dalje zanima tvoje mišljenje: koja ju bolje nosi?

 | Autor: Instagram/Getty Images Instagram/Getty Images Severina ili Camila? Koja bolja nosi Tibi haljinu?

Photo: Getty Images

Komentari 0