Moda

Za ovu Zarinu limitiranu haljinu postoji lista čekanja

O ovoj kukičanoj haljini pričaju sve trendseterice, zbog čega je i nastala prava pomama za njom...

Svake sezone barem jedan Zarin komad potpuno zasjeni konkurenciju i napravi boom na tržištu. Ove godine već smo otkrili super jeftinu jaknicu koja je potpuno osvojila cure diljem svijeta i nestala s virtualnih polica Zarinog online shopa u prvih par sati. Čini se kako ćemo ovog proljeća i ljeta ganjati jednu dugu haljinu. I to ne bilo kakvu: možda najljepšu koju smo do sada vidjeli u Zari!

 | Autor: Zara Zara Kukičana haljina, 399 kuna

Možda vas zanima 3 nijanse koje želimo dodati u svoj ormar ove sezone Rubrika Moda Moda

Kukičana haljina u kombinaciji boja dio je nove Zarine limitirane proljetne kolekcije i odmah ćemo ti reći da je već rasprodana i da postoji lista čekanja za nju.

Sviđa nam se jer je duga, a V-izrez čini ju elegantnom i idealnom za tople ljetne večeri. Haljina je 100% pamučna, u prijevodu super prozračna i lagana!

 | Autor: Zara Zara Kukičana haljina, 399 kuna

Da se razumijemo, cijena joj nije mala. Košta 399 kuna, ali već sada možemo smisliti barem deset prilika i kombinacija kako bi ju nosile, prema tome investicija u jedan ovakav statement model brzo bi nam se isplatila... Ili se samo jako dobro znamo tješiti, ha?

Photo: Zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • glenda_l.

    Zarađivao sam od $ 25,000 do $ 300,000 mjesečno k0ji rade kod kuće na računalu kod kuće. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu plaću ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.com