Moda

Zarina proljetna kolekcija pastelna je zemlja snova: Pogledaj koje smo komade izdvojili!

  • Čim smo ugledali Zarinu novu kolekciju, znamo da nam proljeće kuca na vrata
  • Nakon tmurne zime i turobnog raspoloženja, uz nove pastelne tonove sigurno ćemo živnuti
  • Pogledaj koje smo ti komade izdvojili iz nove Zarine kolekcije za proljeće 2021.

Modno proljeće je službeno ovdje! Tako se da naslutiti prema bojama iz nove Zarine kolekcije. Ne znamo pronalaziš se i ti u ovome, no zimi nam je uvijek pomalo teško izvući se iz toplog kreveta i odjenuti se. Kada je vani sivo i tmurno vrijeme, i same se osjećamo pomalo turobno, pa nam i garderoba pati zbog toga. Pogotovo u vrijeme globalne pandemije. Srećom, Zarina nova proljetna kolekcija upravo je nam je pokucala na vrata i pastelni motivi potpuno će nas izvući iz zimskog raspoloženja.

Iako svi volimo nabaciti lanenu haljinu na prve zrake sunca prizivajući ljeto, proljetno prijelazno odijevanje lako ti može postati najdraža stvar. Da, vrijeme je ujutro prohladno, a do podneva praktično tropsko, ali to te ne treba obeshrabriti!  Proljeće ti daje priliku da u svoju postojeću zimsku garderobu uvrstiš nekoliko novih i trendovskih komada, od kojih mnogi obično dolaze iz Zare.

Zarina nova proljetna kolekcija prepuna je pastelnih nijansi ružičaste, plave, žute i zelene, što nas prisiljava da preispitamo svoju ljubav prema potpuno crnom ili bež izgledu, kakav obično prevladava u hladnijim danima. Pastelne boje za proljeće zaista su revolucionarne ove sezone zahvaljujući mnoštvu iznova zamišljenih komada, od sakoa, haljina do laganih prozračnih hlača.  Oh, i veste od džempera, naravno. Ovo ne bi bila priča o modnom trendu iz 2021. godine bez barem jednog džempera bez rukava.

Pročitaj koje smo komade izdvojili ili prošetaj do najbliže Zare za još savršenih pastelnih komada!

Top s kariranim uzorkom

 | Autor:      Zara 179,00 kuna

Poput modne deke za piknik! Izrez u obliku slova U pristajati će mnogim figurama. S ovim topom možeš upariti hlače visokog struka za dodatnu dozu slatkoće. Ako hlače visokog struka nisu baš tvoja vibracija, pokušaj umjesto njega ovaj top spojiti s bijelim traperom, također nećeš pogriješiti.

Sanjivi, kremasti sako

 | Autor:      Zara 399,00 kuna

Za sve djevojke koje vole sakoe ova blijedo roza boja ove je sezone na vrhu našeg popisa za kupnju. Dolazi u još jednoj boji, ali blijedo ružičasta se brzo prodaje i doista vjerujemo da će ova nijansa biti vrhunski trend ove sezone.

Modni trendovi: ove tri kombinacije boja biti će vrlo tražene ovo proljeće

Mini suknja s gumbima

 | Autor:      Zara 149,00 kuna

Ako se trudiš nositi više suknja ove sezone, ova opcija retro suknje je obavezna. Gumbi na prednjoj strani nježni su, pa ovu suknju možeš kombinirati s kesastom bijelom majicom i krupnom ogrlicom za kontrastne rubove.

Razigrani kombinezon

 | Autor:      Zara 299,00 kuna

Kombinezon koji smo možda sve imale kao dijete (u puno manjoj veličini). U svakom slučaju, vidimo da se ovakvi preslatki komadi vraćaju 2021. Sada ih možemo nositi s crnim tajicama i čizmama, a za nekoliko tjedana čim proviri malo više sunca i sa krupnim bijelim natikačama.

Kombinirani pleteni top

 | Autor:      Zara 179,00 kuna

Opsjednute smo svime s pretjeranim ovratnikom ove sezone, a ovaj baby plavi top odnosi nagradu za jedan od najslađih pletenih opcija. Možeš ga kombinirati uz bijele traperice ravnih nogavica i bijele Birkenstocksice. 

Možda vas zanima Ovi komadi iz Zare definitivno bi mogli proći kao roba s dizajnerskim potpisom Rubrika Moda Moda

Nježno zelene hlače ravnog kroja

 | Autor:      Zara 229,00 kuna

Još jedna stvar na popisu modnih trendova ove sezone? Ako želiš nositi više hlača umjesto istih starih par traperica ove hlače su prozračne i  lagano se održavaju. Ovakav par hlača sa ravnim nogavicama od kadulje može učiniti da se sve tvoje modne kombinacije doimaju modernije.

Mini haljina

 | Autor:     Zara 199,00 kuna

Pozdravi idealnu proljetnu mini haljinu. Iako u svom ormaru možda već imaš nekoliko neutralnih opcija, ali ova je mini haljina savršena za odijevanje ujutro (kada možda već kasniš), a želiš nešto malo posebnije. Izgledati ćeš otmjeno, a ova nijansa plave je pun pogodak!

Možda vas zanima Savjet za dobar stajling: Ovih 5 proljetnih komada savršeni su za niske žene Rubrika Moda Moda

Osnovni prsluk

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp      Zara 160,00 kuna

Ako trebaš još jedan prsluk od džempera u svojoj kolekciji, pronašli smo ga! Ova nijansa žute za proljetne dane pred nama savršeno će ti pristajati uz par traperica ili kratkih hlača visokog struka.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: None

Komentari 0