Moda

Zarina minica otkrila je noge ove prolaznice, a štikle su naglasile seksepil

  • Ljeto je na ulice donijelo vodnu raznolikost, više boja, ali u više seksepila
  • Zelena haljina ove prolaznice privlačila je poglede koliko i otkrivene noge
  • Pronašli smo još nekoliko sličnih haljinica cvjetnog uzorka na sniženju

Ljetno je vrijeme na ulice donijelo veću modnu raznolikost, a svakako i više boja i više "razotkrivanja". Plavokosa prolaznica pazila je na svaki detalj kombinacije koju je odjenula za subotnji izlazak u grad. Zelenu mini haljinu cvjetnog uzorka prepoznali smo kao Zarin model - ako ti se sviđa, sada je na sniženju.

Možda vas zanima Isprobala sam novu micelarnu vodu o kojoj svi pričaju - provjeri kako mi se svidjela Rubrika Beauty Beauty

Pridodala joj je štikle žarko zelene boje i time istaknula seksepil svojih golih nogu. Da ne bi nedostajalo boja, uz osnovne komade u zelenoj boji, kombinirala je torbicu od imitacije korokodilske kože u žarkoj žutoj boji. Sa samo tri komada postigla je upečatljiv i upadljiv stajling.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukić Pixsell/Sanjin Strukić

Možda vas zanima Bijela haljina ove Splićanke nas je oduševila pa smo izučili gdje kupiti takav komad Rubrika Moda Moda

Zelena mini haljina inspirirala nas je da zavirimo na veliko Zarino sniženje i pronađemo još nekoliko sličnih haljina (kratkih i floralna uzorka) po povoljnim cijenama...

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Zelena haljinica (Zara,149,90kn), haljina s bijelim okovratnikom (Zara, 179,90kn); cvjetna košulja-haljina (Zara, 179,90kn); haljina s puf rukavima (Zara 149,90kn)

Photo: Pixsell/Sanjin Strukić

Komentari 0