Moda

Zarina bestseller haljina, predivno je jednostavna, a adut joj je zanimljiv kroj na leđima

  • Ljeti volimo prirodne materijale i lepršave krojeve koji ne prijanjaju i ne griju tijelo
  • Još kad je to spojeno s dobrim krojem i niskom cijenom, kupnja može samo biti dobitak
  • Sve ovo, pa i više pronašli smo u ovoj Zarinoj haljini predivne čokoladne boje

Vjerojatno čovjek ne mora biti minimalist da bi vidio ljepotu ove haljine. Možda ju ne bi odabrao ovakvu bez ikakvih ukrasa, jednostavnu da ne može biti jednostavnija, jednobojnu, ali da je dobra treba priznati... A mi, poklonice minimalizma smo oduševljene.

Dakle, ova Zarina haljina stvarno je jednostavna kroja: okrugli izrez, bez rukava, lagano se širi prema dolje - već zamišljamo kako je ugodno u njoj za vrućih i prevrućih ljetnih dana. Tim više što nema u njoj ni niti sintetike, načinjena je od stopostotnog pamuka.

Nosiva je na ravne cipele svih vrsta, od espadrila do japanki i rimljanki, ne bi se posvađala ni s natikačama ili špagericama na platformu, a izdvaja je prekrasna čokoladna boja. Tako lijepa da bi se mogla svidjeti i onima koje nisu poklonice smeđih tonova.

 | Autor: Zara Zara

Još jedan adut krije se na leđima, ovdje kroj postaje zanimljiviji. Naime, materijal je ovdje ukrižen u veliki čvor koji stvara zanimljiv otvor, a haljinu gledanu straga čini seksepilnijom. "Čvor" stvara i nabore koji lijepo padaju. Kad se sve zbroji s vrlo pristupačnom cijenom od 22,95 eura, imamo haljinu iz koje ljeti nećemo izlaziti.

Ova haljinica iz Zare tako je slatka da ćemo je, vjerujemo, uskoro posvuda viđati

 | Autor: Zara Zara

Možda vas zanima Kako je lijepa! Zarina haljina od žakara naš je proljetni 'crush' Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Photo: Zara

Komentari 0