Moda
Zara košulja

U Zari su određeni modeli košulja sniženi na više od 50 posto, izabrale smo najljepše

  • Sniženja u većini trgovina su na vrhuncu, a dijelovi kolekcija su na odličnim su popustima
  • Veliki popusti odlična su prilika i za obnovu basic odjevnih predmeta u našim garderobama, poput traperica, kaputa ili košulja
  • Modeli omiljenih high street brendova poput Zare uvijek su najtraženiji, a mi smo izdvojile najljepše košulje koju su na popustu većem i od 50 posto!

Razdoblje sniženja u punom je jeku, a odjevni komadi iz zimskih i ljetnih kolekcija omiljenih brendova sad se mogu pronaći po jako sniženim cijenama. Velike rasprodaje idealna su prilika i za dodavanje novih komada u naš ormar, kao i zamjenu bezvremenskih klasika koji su nam uvijek potrebni.

Zara košulja | Autor: Zara Zara

Među njima su svakako i razni modeli košulja, a Zara na dio asortimana ima sniženje veće od 50 posto. To je svakako prilika kojoj ne možemo odoljeti, stoga smo izdvojile 15 najljepših modela, od klasičnih bijelih do satenskih i lepršavih, u jednobojnim nijansama i šarene koje trenutno možemo kupiti po odličnim cijenama!

Zara košulja | Autor: Zara Zara

Možda vas zanima Traperice širokih nogavica poželjnije su nego ikad, posebno nam se sviđa ovaj Zarin model Rubrika Moda Moda

Zara košulje na sniženju | Autor: Zara Zara sad 7,99 eur; sad 9,99 eur; sad 9,99 eur

Košulja, neovisno o modelu, iznimno je svestran odjeni komad koji se lako uklapa u svaku garderobu. To je posebno slučaj ako se radi o klasičnoj bijeloj pamučnoj košulji ili drugom jednobojnom modelu, primjerice od satena ili svile, ali i lana, koji su odlična alternativa klasičnoj pamučnoj košulji. 

Zara košulje na sniženju | Autor: Zara Zara sad 12,99 eur; sad 9,99 eur; sad 12,99 eur

Košulje možemo uklopiti u razne svakodnevne stylinge, ali i u elegantan outfit za izlazak. Uz klasične košulje u bijeloj, crnoj ili svjetloplavoj boji, vibrantne nijanse plave, narančaste, crvene i zelene također su dobrodošle te će odlično izgledati u proljetnim outfitima. 

Zara košulje na sniženju | Autor: Zara Zara sad 9,99 eur; sad 12,99 eur; sad 12,99 eur

Detalji poput volana, voluminoznih rukava, posebna kragna ili zanimljivi uzorak mogu biti ono što će košulji dati posebnost i outfit učiniti upečatljivijim.

Zara košulje na sniženju | Autor: Zara Zara sad 9,99 eur; sad 9,99 eur; sad 9,99 eur

Možemo ih nositi tijekom cijele godine, ispod pulovera kad je hladnije vrijeme ili preko kupaćeg kostima kad nam dođe ljeto, što pokazuje isplativost ove investicije.

Zara košulje na sniženju | Autor: Zara Zara sad 12,99 eur; sad 12,99 eur; sad 9,99 eur

Možda vas zanima Prekrasne satenske spavaćice, pidžame i ogrtače pronašli smo na Zara Home sniženju Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0