Moda

Naša dizajnerica ima veliku rasprodaju, odjeća je snižena i do 70 posto

  • Dizajnerica Marija Kulusic ima rasprodaju koju ljubitelji dugovječnog dizajna neće htjeti propustiti
  • Na adresi Prilaz Gjure Deželića 36 ovoga tjedna događa se rasprodaja arhivskih komada cijenjene domaće dizajnerice
  • Rasprodaja traje do petka, 20. siječnja

Dizajnerica Marija Kulusic otvara novu kalendarsku godinu svojom prvom rasprodajom. Na adresi Prilaz Gjure Deželića 36, u showroomu u kojem su svoje mjesto našli brend Marija Kulusic i brend nakita Cherry Dear, ovog tjedna svoje mjesto zauzeli su najbolji komadi iz Marijinog arhiva. Na taj će način preostale bale materijala, umjesto skupljanja prašine u kutku radnog prostora, dobiti novu priliku da postanu nečiji omiljeni odjevni komad. Održivost je jedna od osnovnih vrijednosti brenda Marije Kulusic pa je motivacija ovakve akcije ne ostaviti niti jedan komad materijala neiskorištenim.

 | Autor: Od ponedjeljka, 16. siječnja pa sve do petka 20. siječnja, svaki dan od 14 do 19 sati, vrata showrooma bit će otvorena za sve one koji žele razgledati prošle i aktualne kolekcije Marije Kulusic. Izdržljive kabanice, svilene haljine, zimski kaputi, sakoi i drugi probrani komadi iz arhivskih kolekcija bit će dostupni za narudžbe u showroomu, po cijenama sniženim za 50-70%. Pored toga, aktualna zimska kolekcija bit će dostupna po cijenama sniženim za 30%.
 | Autor:

U tjednu 16.-20. siječnja svoj termin ne morate zakazivati, dovoljno je doći u showroom u razdoblju od 14-19 sati, a za sva dodatna pitanja obratiti se možete na mail adresu info@marijakulusic.com ili pratiti sve novosti putem službenog Instagram profila @marija_kulusic.

Photo: Instagram @marijakulusic

Komentari 0