Moda

Zara nema granica: par od dvije različite cipele

Ako si mislila da te više ništa ne može iznenaditi nisi u zadnje vrijeme posjetila Zarine stranice, zar ne? Ovo su trenutno najčudnije cipele u ponudi

Papuče, dlakave cipele i čizme, salonke koje imaju nastavak na gležanj što podsjeća na čarape, na sve smo već naviknuli... No, imamo pobjednice tjedna – to su ove simpatične natikače u dvije boje. Lijeva je crna, desna je bijela, imaju geometrijski potplat, špicasti vrh, i stopostotni su poliuretan. Cijena im je – 599 kuna!

 | Autor: Zara Zara Natikače, 499.90 kn

Doista, znamo neke žene koje će sjajno iznositi ove cipelice, ali ako je ovo ipak previše ekstravagantno za tvoje poimanje, Zara u asortimanu ima još neke zanimljive parove obuće.

Možda vas zanima Jesu li ovo najčudnije cipele koje je Zara ikada izbacila?! Rubrika Moda Moda

Tu su i salonke (449.90 kn) s srednje visokom petom crne boje, koje imaju spomenuti nastavak na gležanj – "fake" čarapicu sa  cvijećem.

 | Autor: Zara Zara Salonke, 449.90 kn

Jedan od neizostavnih parova su i ove lila koledžice-natikače (449.90 kn) metalik odsjaja. One su ravne, na prednjoj strani imaju resice i izvezene kristale, a dodatnu udobnost osigurava mekana unutrašnjost od eko krzna, ali i kožno gornjište.

 | Autor: Zara Zara Natikače. 449.90 kn

Sljedeće dražesne ružne cipele su ove bijele tenisice (199.90 kn). Misliš obične bijele tenisice? Ma kakvi! Ove dolaze s preklopom od crnog sintetičkog krzna s bisernim perlicama.

Možda vas zanima Nove Zara cipele izgledaju luksuznije nego što koštaju! Rubrika Moda Moda

Ovo su prave dnevno-večernje cipele. Jednostavno, za dnevnu varijantu ih kombiniraj s trapericama i kožnom jakom, a krzneni dodatak ponesi u torbi. Jer za kavu poslije posla ne želiš biti samo jedna random cura u bijelim tenisicama i kožnjaku!

 | Autor: Zara Zara Tenisice, 199.90 kn

Uz ove gležnjače (799.90 kn) se i dalje vežu tolike enigme. Kako i zašto? Dobro, crne su, kožne su, imaju zakovice i – smiješnu krznenu "kosu" koja viri iz rubova čizmica. No, čudili se mi ili ne, svaka roba nađe kupca, zar ne? ;)

 | Autor: Zara Zara Kožne gležnjače, 799.90 kn

Photo: Zara

Komentari 0