Moda

Nove Zara cipele izgledaju luksuznije nego što koštaju!

WOW, kakve cipele! Zarina nova kolekcija više nalikuje dizajnerskoj nego high-street modi....

Odlučili smo završiti ovaj radni tjedan i započeti zadnji vikend kolovoza onako kako to najviše volimo - cipelama! Kada smo vidjele novu kolekciju Zarinih cipela, nismo im mogle odoljeti.

Svoju jesensku kolekciju polako (ali sigurno) popunjavamo IT komadima koje ćemo nositi kroz cijelu sljedeću sezonu, a ove cipele, čizme i balerinke savršeno će se uklopiti i u tvoj ormar. Ono što najviše volimo kod Zare, upravo je luksuzan, gotovo dizajnerski look cipela, koje ipak dolaze s nešto prihvatljivijom cijenom. Za danas smo odabrali čak 13 novih savršenih modela koji izgledaju puno skuplje nego što jesu. Uostalom, već znaš kako glasi omiljena izreka miss7 cura: "Dajte nam novi par cipela i osvojit ćemo svijet!".

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: Satenske i balerinke s mašnom (200 kuna) i baršunaste natikače (300 kuna)

Jesen je obično sezona u kojoj djevojke najviše i najčešće posežu za balerinkama. Novi modeli iz Zare nadmašili su sva naša očekivanja, a ako je suditi prema ovom high-street brendu, materijali poput satena i baršuna apsolutno su najveći hit. Naravno, ni tvoje omiljene cipele ove sezone neće proći bez super popularnih mašnica...

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: Salonke s remenčićem (600 kuna), lakirane cipele (350 kuna), cipele s kristalima (450 kuna) i cipele s porukom (350 kuna)

Došlo je vrijeme da ponovno izvadiš svoje omiljene salonke i crne cipele iz ormara. Baš si u potrazi za jednim statement parom? Ako je nešto ove godine Zara pogodila, onda je to upravo ova kategorija. Nose se kristali, biseri i zakovice, a posebno su nas oduševile i cipele s porukom "Unstoppable & Ambitious". 

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: Satenske zelene (300 kuna) i žute cipele (350 kuna), cipele s kristalima (400 kuna)

Nismo valjda jedini koji primjećuju nevjerojatnu sličnost s Manolo Blahnik cipelama? Čini nam se da bi ove modele i Carrie rado nosila...

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: visoke čizme (550 kuna), nebesko plave čizme (450 kuna), satenske čizme (600 kuna)

Ok, svi znamo da su Zarina specijalnost čizme, a ove godine obožavamo ih više nego ikad. Crveni elastični model iznad koljena odmah nas podsjeća na popularan Yeezy model iz kojeg se Kardashianke nisu skidale, a više je nego očito da je nebesko plavi model s tankom petom inspiriran Vetements čizmama...

U svakom slučaju Zara zna kako do luksuznih cipela po povoljnijoj cijeni! I mi se ne žalimo...

 

Photo: miss7

Komentari 0