Moda

Zara opet ima hit haljinu. Potpuno je rasprodana, a lista čekanja sve je duža

Da neki komad postane hit i svi ga požele, mnogo se stvari mora poklopiti. Da postoji točna formula, svi bi komadi bili hit. No nema je, ali ona svakako uključuje nekoliko stvari: da je pogođen trenutak, da je ispoštovan trend, da je komad donekle poseban, da može učiniti čudo kad se ubaci u styling, da odiše ljepotom, da je versatilan... Ovdje čak ni povoljna cijena nije prioritet, inače nikad hit ne bi postala Loewe bijela majica u stilu potkošulje ili Hermès natikače ili Balenciagina Cagole torbica.

Svi se sastojci ubace u lonac, promiješa se... i katkad nastane komad za kojim svi žude, poput ove Zarine zlatne haljinice...

 | Autor: Zara Zara

Prije nego što ju nastavimo hvaliti, moramo ti reći da je trenutačno rasprodana. Ako te zanima, možeš se prijaviti na listu čekanja. Pa sad o Zara haljini: trend je svakako stavljen u prvi plan zlatnom bojom. Ono što se nama posebno sviđa je spoj raskošne, bogate, upadljive zlatne boje i minimalističkog kroja što haljinu čini "umjerenom". Također je dobra stvar što je svi neskloni nošenju ovako kratke haljine mogu odjenuti kao tuniku - odlično će izgledati na široke lanene hlače crne ili bijele boje. Tko voli minice dobit će dodatni plus - odlično će istaknuti preplanule noge.

 | Autor: Zara Zara

Cijena je od-lič-na! Samo 29,95 eura. Svjetlucavi vanjski dio načinjen je od rekiliranog poliesterskog vlakna, a haljinu ugodnom za nošenje čini podstava od viskoze. Haljina je trenutačno rasprodana pa kad klikneš na bilo koju veličinu odvest će te samo na slične proizvode. Koji su lijepi, ali nisu ova krasotica.

 | Autor: Zara Zara

Photo: Zara

Komentari 0