Moda

Zara najavljuje ludo proljeće svojim novim cipelama

Nismo baš navikli u Zari vidjeti ovakve lude printeve i totalno fashion-forward modele... Očito je pred nama proljeće puno modnih iznenađenja!

Nije nikakva tajna da Zara najčešće diktira trendove u high-street svijetu. Njihove čizme, hlače, kaput, pulover postaju hit Instagrama onog trenutka kad se trendi cure s njim pohvale. Svake sezone barem jedan komad doživi viralni uspjeh i završava na listama must-have komada. Španjolski modni brend ove je godine vrlo rano počeo s trendovima za proljeće, a ako je suditi prema njihovim novim cipelama, čeka nas ultra zabavno proljeće!

 | Autor: Zara Zara Šljokaste čizmice (399 kuna) i čizmice s printom (349 kuna)

Zarine nove elastične čizmice s printom usana najavljene su kao veliki hit, a zbog svojeg totalno statement printa već ih vidimo na nogama brojnih domaćih i stranih trendseterica! No, to nikako nije sve, jer Zara ima još pregršt modela koji bi mogle suvereno vladati Streetstyle scenom.

Možda vas zanima 3 blejzera za proljeće koje kupujemo ODMAH Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Tenisice (299 kuna), cipele s platformom (349 kuna), balerinke s mašnom (299 kuna) ili čipkane štikle (349 kuna)?

Jedno je sigurno, nosit ćemo - boje! I to na svemu od tenisica pa do salonki. Zaboravi na crne i neutralne nijanse, roza će zavladati našim ormarima, baš kao i zelena, plava, žuta te crvena. Sve djevojke koje "žive" u crnom znaju koliko modni dodaci u bojama mogu podići i razbiti i najjednostavniju kombinaciju, a Zara je uspješno dala rješenje i za te probleme. 

 | Autor: Zara Zara Sandale s visokom (549 kuna) ili niskom potpeticom (549 kuna)?

Znamo koliko je teško uživjeti se u ideju sandala i otvorene obuće kad je najavljeni novi zimski val, ali s druge strane svjesne smo činjenice da se hit komadi iz Zare UVIJEK rasprodaju rekordnom brzinom - pa prema tome i sada vrijedi ono staro shopping pravilo "uhvati dok još stigneš!".

Možda vas zanima Sniženje! Sve najbolje cipele iz Zare do 200 kuna! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Cipele s printom (299 kuna) ili one roze (299 kuna)?

Photo: Zara

Komentari 0