Moda

3 blejzera za proljeće koje kupujemo ODMAH

Možda je prerano da planiramo koje sandale i košuljice nositi u proljeće, ali za blejzer nikad nije prerano, zar ne? Ove ćeš modele nositi cijelu sljedeću sezonu...

Dobar blejzer može svaki outfit učiniti elegantnijim i sofisticiranijim. Također ga može učiniti više cool, modernijim i fashion-forward. Iako je ovo komad koji nikada ne izlazi iz mode, čini se kako blejzeri trenutno proživljavaju potpuni procvat jer iz dana u dan, u svim našim omiljenim high-street trgovinama, stiže sve više i više komada koji potpuno oduševljavaju. Ista stvar vrijedi i za StreetStyle scenu - trendi cure ne skidaju se iz blejzera, a određeni dizajnerski komadi postali su must-have svih obožavateljica mode (čitaj: onaj Balmainov model SVE sanjamo!). 

Odabrali smo 3 modela blejzera koji će vladati proljećem 2018. godine, a ako ih još nemaš u ormaru sad je pravo vrijeme za jednu investiciju (helou, sniženja?!) - jer ne želimo da nestanu s polica prije nego ih uhvatiš...

Karirani blejzer

Ma nema te trendi cure koja u svojoj kolekciji već nema jedan karirani blejzer! Karirani print je u 2017. bio apsolutni vladar blejzera, a istu priču već vidimo i u proljeće 2018. Srećom, svi naši omiljeni high-street brendovi u svoje su kolekcije već uključili ovaj super trendovski print i bez obzira na čije police zaviriš, naći ćeš komad baš za sebe.

 | Autor: miss7 miss7 H&M (370 kuna), Bershka (299 kuna), Zara (549 kuna)

Baršunasti blejzer

Ah, taj divni baršun! Bez obzira na model, dužinu, boju - baršun SVAKI blejzer čini luksuznijim. Uopće se ne moraš brinuti o ostatku outfita ako ćeš preko ramena prebaciti jedan baršunasti sako. Elegantan i profinjen, s razlogom ga nose svjetske modne ikone poput Olivije Palermo, sestara Hadid i Blake Lively. U ovaj komad svakako ulažemo!

 | Autor: miss7 miss7 Mango (249 kuna), H&M (225 kuna), Madewell (1.600 kuna)

Prugasti blejzer

Drage naše prugice. Nikad nisu izgledale bolje! Prugice su bezvremenske, uvijek stajliš i nikad dosadne. Super stvar kod ovog printa je činjenica da dolazi u nekoliko različitih varijacija, a nebitno jesu li tanje, deblje, vodoravne ili uspravne - prugice će savršeno zaokružiti i najjednostavniji outfit. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (299 kuna), H&M (300 kuna), ASOS (420 kuna)

Photo: Instagram @iveive_

Komentari 0