Moda

Sniženje! Sve najbolje cipele iz Zare do 200 kuna!

Onako baš tipično ženski i miss7 cure lude su za cipelama, a ima li boljeg trenutka za kupnju novog para od aktualnih sezonskih sniženja? Nećeš vjerovati kakve ulove smo pronašle u Zari - i to do 200 kuna!

"Sad stvarno imam dosta cipela." - nikada nije rekla niti jedna žena. Ako si se prepoznala u ovom scenariju, ne brini, nisi jedina - i mi imamo neopravdanu opsesiju s cipelama i apsolutno nikada ih ne možemo imati dosta, a kamoli previše. Digni ruku ako i ti na high-street stranicama brendova prvo otvoriš sekciju s cipelama. Nismo mogli odoljeti a da ne zavirimo u Zarin kutak sniženih cipela - i odmah ćemo ti reći da smo pronašli nevjerojatne ulove!

 | Autor: Zara Zara Baršunaste čizme iznad koljena (199 kuna), kožni over-the-knee model (149 kuna), čarape-čizme (149 kuna)

Kako se čini, prava zima tek dolazi, a modeli iznad koljena još će se neko vrijeme zadržati na našim nogama. Nećeš vjerovati kakvi se sve genijalni komadi trenutno skrivaju u sniženom dijelu Zare. Ako ih vež nemaš u svojoj kolekciji, sada je pravo vrijeme za jednu omanju investiciju!

 | Autor: Zara Zara Plave salonke (199 kuna), zeleni metalik model (199 kuna), mašnice su HIT (199 kuna)

Cipela u špic nikad dosta! A kad vidiš ove predivne modele, poludit ćeš baš poput nas. Iako je blagdanska party sezona ostala za nas, za neke od ovih komada nikad nije off-sezona...

 | Autor: Zara Zara Šarene sandale (199 kuna) ili one s 3D aplikacijama (199 kuna)?

Odabrali smo upravo ova dva modela sandala zato što su prošlog ljeta bili apsolutni IT komadi koje su sve trendi cure Instagrama nosile! Najbolja vijest ikad je činjenica da su na sniženju i da mogu biti tvoje za svega 199 kuna. Juhu!

Možda vas zanima #TBT: 5 modnih trendova iz 90-ih koje obožavamo Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Cipele (199 kuna) ili tenisice (199 kuna)?

Nisi tip za štikle? Smijemo ti predložiti ove super genijalne srebrne platforme (jaaako inspirirane Stellom McCartney)? Ili možda trendi ukrašene tenisice? Ma nećeš ih htjeti skinuti cijelog proljeća...

 | Autor: Zara Zara Bordo loafers (99 kuna), crne gležnjale (199 kuna), baršunaste balerinske (129 kuna)

Mašne, mašne i još malo mašnica! Osim na odjeći, ovi neodoljivi ukrasi nose se i na cipelama, a mislimo da ne treba puno objašnjavati zašto će podići svaku kombinaciju i učiniti tvoj outfit zanimljivijim. U svakom slučaju, sniženje se treba iskoristiti, a ako ti fali malo modne inspiracije, znaš da uvijek mislimo i na tebe...

Photo: miss7

Komentari 0