Moda

#TBT: 5 modnih trendova iz 90-ih koje obožavamo

Neki se modni trendovi jednostavno stalno vraćaju i vrte u krug. Većina njih dolazi upravo iz 90-ih, a danas smo odabrali one koje volimo, nosimo i rado "recikliramo"

Devedesete godine su itekako ostavile traga u modnoj povijesti. Neke komade nikad nismo ni prestali nositi, a neke smo posljednjih godina rado vadile iz maminog ormara. I baš kada pomislimo kako su trendovi iz 90-ih zaboravljeni, neki nam se vrate i uspješno dokažu suprotno. 

Karirano

Uzorak 2017.? Da, ne, možda? Možda će biti i uzorak 2018., ali jedno je sigurno - karirani sako, koji je zavladao modnim ulicama svih svjetskih metropola, seže još iz davnih 90-ih. Ovaj je uzorak totalno zamijenio prugice, točkice i sve između, a mi se ne žalimo...

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Oversized look

Jesmo to samo mi ili se danas sve nosi oversized? Opušteni krojevi totalno su zamijenili pripijene komade, a oversized kaput, blejzer, košulja, haljina i pulover komadi su koje svaka trendi cura ima u svom ormaru. Iskreno, jako nam se sviđa ovaj trend - hej, barem ne moraš uvlačiti trbuh nakon obilnog ručka. 

Platforme 

Do prije nekoliko sezona nismo mogli ni zamisliti platforme i debele potplate. Danas, jedna sasvim druga priča. Popularne cipele s debljim potplatom StreetStyle zvijezde su nam uspješno pokazale kako nositi i kombinirati, ali ovaj trend datira još iz 90-ih. Prilično smo sigurni da tvoja mama još uvijek čuva jedan par negdje duboko u ormaru...

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Chokeri

Choker ogrlice modni su hit već nekoliko sezona. No, kada su one u pitanju ljudi se dijele na dvije grupe - one koji ih obožavaju i one koji ih mrze. U svakom slučaju, choker ogrlice su modni dodatak iz 90-ih, koji po svemu sudeći neće tako brzo nestati.

 

Objavu dijeli AMANDA ENSING (@amandaensing)

Saten

Slip satenska haljinica koja izgleda više kao da joj je mjesto u spavaćoj sobi, još je jedan trend koji smo pokupile iz 90-ih. I obožavamo ga! Seksi, elegantna, a ultra jednostavna - nadamo se da će biti zauvijek IN!

 

Objavu dijeli Stephanie Arant (@shhtephs)

Photo: Instagram

Komentari 0