Moda

Lanena košulja iz Zare u bilo kojoj od ove četiri boje isplativ je dodatak ljetnoj garderobi

  • Predivan prirodni materijal, neutralne nijanse i oversize, opušteni kroj savršeno su spojeni u ovoj košulji
  • Lanena košulja obavezan je dio ljetne garderobe te lako zamjenjuje klasične modele opuštenim krojem i udobnošću
  • Košulju od 100 posto lana iz Zare možemo izabrati u četiri neutralne nijanse koje će se u trenu prilagoditi svakom stilu i kombinaciji boja

Lanene komade tijekom ljetnih mjeseci doista iznosimo, budući da su njihove najveće prednosti udobnost i prozračnost tijekom nošenja, što je na visokim temperaturama itekako dobrodošlo. U Zarinoj novoj kolekciji sad smo pronašle novog 'kandidata' kojeg želimo nositi uz sve ostale lanene predmete koje imamo, a riječ je o modelu košulje od 100% lana koju krasi opuštena silueta.

Zara lanena košulja | Autor: Zara Zara lanena košulja iz Zare

Lanena košulja dolazi u četiri neutralne boje koje možemo kombinirati na bezbroj načina te bi lako mogla postati jedan od komada koje ćemo najviše nositi tijekom ljeta!

Lidija Lešić Možda vas zanima Košulja vezana u čvor vrlo je atraktivan model ovoga ljeta. Evo kako je nose poznate cure Rubrika Moda Moda

Posebno će elegantno izgledati u kombinaciji s lanenim hlačama širokih nogavica ili klasičnim hlačama na crtu, ali i kratkim trapericama, kao i trendi modelom traper bermuda. Također, lanena košulja odlično može poslužiti i kao dio našeg outfita za plažu!

Zara lanena košulja | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja od 100% lana, (25,95 eur) Zara lanena košulja | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja od 100% lana, (25,95 eur) Zara lanena košulja | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja od 100% lana, (25,95 eur) Zara lanena košulja | Autor: Zara Zara Foto: Zara. košulja od 100% lana, (25,95 eur)

Lagana, chic i udobna, lanena košulja jedan nam je od omiljenih ljetnih komada, a novi Zarin model posebno nam se sviđa!

Nina Badrić u Zimmermann haljini Možda vas zanima Nina Badrić zablistala je u predivnoj mini haljini brenda Zimmermann, s pravim ljetnim motivom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@zara.outfits

Komentari 0