Moda
Lidija Lešić

Košulja vezana u čvor vrlo je atraktivan model ovoga ljeta. Evo kako je nose poznate cure

  • Lagane košulje svih modela čest su odabir koji ljeti nosimo uz kratke i duge hlače, suknje, ali i preko haljina!
  • U raznim kombinacijama nose ih i naše influencerice, a pogotovo chic modele vezane u čvor
  • One preferiraju neutralne nijanse, a mi smo uz te, izdvojile i nešto vibrantnije opcije

Jednostavna košulja nezamjenjiv je dio svakodnevne garderobe, neovisno o kakvom se modelu radi, a ljeti prednost uvijek imaju lagani modeli od prozračnih materijala, kao i oni potkraćene siluete.

Upravo takve modele košulja s čvorom biraju i domaće influencerice, koje su ih zanimljivo uklopile u svoje outfite, od kombinacije s trapericama do matching seta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

Jelena Perić svoju je bijelu lanenu košulju s čvorom nosila s efektnim nakitom u pravoj ljetnoj kombinaciji, dok je Patricia Baradić nešto voluminozniji model u krem nijansi nosila uz lepršavu plavo-bijelu suknju s volanima te slamnati šešir.

Lidija Lešić odabrala je matching set košulje s čvorom dugih rukava i naglašenih ramena te duge suknje s visokim izrezom, iz kolekcije brenda Krie.

Lada Mitrašinović odlučila se za chic kombinaciju crne košulje s čvorom i traperica svijetlih nogavica, a sve je podigla crnim trendi natikačama s visokom potpeticom i Bottega Veneta torbicom u predivnoj tamnozelenoj nijansi.

Pamela Badžek Možda vas zanima Sofisticiran dnevni outfit Pamela Badžek složila je od high street komada sa trenutačnih sniženja Rubrika Moda Moda

U nastavku donosimo nekoliko modela košulja s detaljem čvora s kojima u trenu možemo složiti sličan styling!

košulja sa čvorom | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. košulja s čvorom, (39,99 eur) košulja sa čvorom | Autor: Zara Zara Foto: Zara. kratka košulja s čvorom, (25,95 eur) košulja sa čvorom | Autor: Zara Zara Foto: Zara. lanena košulja s vezanjem u čvor, (25,95 eur) košulja sa čvorom | Autor: zara zara Foto: Zara. prugasta košulja od mješavine lana, (sad 9,99 eur) košulja sa čvorom | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. košulja s printom i detaljem čvora, (sad 29,99 eur) košulja sa čvorom | Autor: Mango outlet Mango outlet Foto: Mango. bluza s mašnom, (25,99 eur)

Možda vas zanima Mangova asimetrična ljubičasta haljina bila je hit proljeća, a u novoj kolekciji je došla ista u bijeloj boji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @lidijalesic

Komentari 0